Opel Vectra első kocsinak jó?
Ezt néztem ki, szerintetek érdemes megnézni élőbe is?
csonticar-rol sok rosszat halottam tényleg rosz?
Hol veszi ezt meg magánszemélytől olcsóbban? Félmillióval olcsóbb, mint a második legolcsóbb 2008-as, ekkora különbségből azért elég sok mindent meg lehet csinálni. És ezeknek a megcsináltatása után egy jó darabig nem kéne amiatt aggódni, hogy megint elromlik (általában). Ráadásul a drágább se lesz hibátlan...
Én továbbra is azt mondom, hogy el kell vinni állapotfelmérésre, aztán ott majd megmondják mi baja van, ha 2-300k-ból megvan a javítás akkor teljesen jó vétel.
a 2.2 motorokkal nincs baj ez tuti a dízelben sem és a benzinesben sem ezek a vekik jól bevált régi motorjai ezzel nem lesz bajod, Igen első kocsinak túl jó is. A másik, szerintem is nézz körül alaposan, és ha mindenképpen Pesten akarod a kocsit megvenni nézz körül több helyen mezei vectrából van rengeteg és, még egy tippet adnék nézd meg a GTS kiadást az általában, ha nem fapadosat veszel, jól felszereltebb, jobban néz ki, és utána könnyebb lesz eladni is.
beírtam a keresőbe itt van egy két teszt linkje:
a 3.2 csúcsmotoros amit a 2.8 turbós váltott
ezekből is van 2.2 és 1.8 benzin is én a 2.2-est ajánlanám ezt ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!