Első kocsinak E30 as BMW?
200 000ft
87 es
Benzines 2500köpcenti:)
Mindig azt mondjátok,hogy első kocsinak ne ne legyen subaru meg supra.. JÓ!
aKKOR EZ ?? eZ régi de jó állapotban van olcsó és szép.
Linket!
Ha jó állapotú az a 325i simán vedd meg, nekem is az volt az első autóm (és még mindig az). :)
Nem fogja.
Én 100-ért vettem anno az enyémet, négyhengerező motorral és döglődő váltóval,meg síró diffivel, de flott kasztnival, ~450-500 ment rá, azóta kopó alkatrészeket cserélek meg tankolok.
Igaz hogy a munkadíjat megspóroltam hála a szakmámnak, de nagyrészt otthon is megoldható minden.
Ennyiből vehettem volna egy G Astrát is, de valahogy ez jobban tetszik.
A fogyasztása se egy horror,nálam spórolósan 8, normál használat mellett 8,5-10, ha meg taposod akkor 12+.
De az enyém kicsit többet tud a gyári teljesítményénél. :)
Az alkatrészár semmivel sem több mint egy F Astránál, az óradíj ugyanannyi ha szerelőhöz viszi, a súlyadó (vagy teljesítmény ha úgy jobban tetszik) nyilván több, én 35-öt fizetek (anyám Swiftje után tizet kell), a kötelező viszont nem több.
Friss jogsival úgyis elég sok lesz, bármire is köti. Feltéve hogy a saját nevén lesz.
A súlyadó szerintem belefér, ha egyszer rendberakja lesz egy öreg, de jól kinéző és megbízható autója. Meg bármilyen hasonló teljesítményű gépet vesz ugyanennyi lesz.
Persze lehet venni ennyiért Swiftet meg F Astrát, vagy Toyota Corollát venni, vannak alternatívák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!