Első kocsinak őrültség lenne belemenni ebbe? Ráadásul hitelből tudnám csak megvenni! De az a baj, hogy ez szerelem :/
gazdasági öngyilkosság lenne
1, már eleve a hitel baromság miért akarsz a banknak venni egy autót?
2, ha jól tudom ez városban 6 litert eszik, de lehet hogy csak 5-öt szóval fogyasztás szempontjából még is jó döntés /irony off
3, minek neked ilyen? megvenni nem tudod nem hogy fenntartani, és biztos jót fog tenni neki ha a legolcsóbb gagyibb cuccokat teszed bele
úgyhogy szerintem kisebb őrültség egy swifttel leugratni valami hegyről
Átírása: 189,750 Ft, a biztosítása egy negyed évre szerintem alsó hangon 30,000. Fogyasztása városban 18-19 liter, pályán 13 körül szóval átlag 16 literrel számolhatsz. 300 lóerőt kordában tartani nem gyerekjáték.
Két lehetőség adódhat, ha megveszed: mivel hitelből veszed nyilván nincs pénz a fenntartására, így a garázsban fog állni; vagy tönkre megy benne egy két cucc, rámegy a gatyád és életed végéig gyűlölni fogod.
Semmi gond nincsen azzal, ha valaki egy Imprezát akar venni, vegye meg, de ilyen autót szerintem csak az vegyen, akinek megvan az anyagi háttere a fenntartása, valamint kellő tapasztalattal rendelkezik egy ilyen erős autóhoz. Elhiszem, hogy ő a "szerelem" de ne légy meggondolatlan!!! Van egy ismerősöm, ő 7 évesen döntötte el, hogy neki egyszer lesz egy 7es Bömöse, 32 évesen 2db 7es tulajdonosa volt, mert sokat és keményen dolgozott, hogy megvehesse őket és fenn is tudja tartani. Neked is inkább ezt ajánlom, mint a csalódást!
Első kocsinak, főleg hitelre nem vennék ilyen autót. Nekem is vannak autóálmaim, de nekem az ésszerűség fontosabb.
Miért nem veszel egy sport 75 lovas 1-es puntót (kp-ből meglenne) és azokat baromi jól lehet tuningolni, csinosítgatni. Formára sem elavult.
Nekem ilyenem volt, én imádtam, nagyon jól ment, tök jó kis sportos gép volt.
Subarut kezdő jogsisnak?:D Lehet, hogy nem fogod fel még a dolgokat, de több mint valószínű , hogy megütnéd.
A másik egy barátom vett új autót 3 mFT-ért összesen 6-ot fizetett vissza és még nem volt válság! De te tudod , te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!