Első kocsinak E30 as BMW?
Valóban, némileg több, majd kiszámolom. Kb egy tizessel.
Nem egy kategória a Swifttel, nem fair összehasonlítási alap. Jártam anyám Swiftjével, meg a cégessel is, rövid távra jó, de 150km után elültem benne a seggemet.
Az alkatrészárak sem sokkal drágábbak, E30-ban még nincs gy rakat elromló elektronika. Ha meg esetleg elromlik gombokból megcsináltatod vagy veszel bontottat.
Ezt a 25éves kocsi dolgot meg hagyjuk, ha egyszer rendberakod (és TÉNYLEG rendberakod, nem összekókányolod) akkor utána nem lesz vele gond.
A felcsavarodós dologról meg annyit hogy aki f*sz az f*sz, és egy Swifttel is ugyanúgy fel fog csavarodni. Én is 18évesn vettem, egy éves jogsival, aztán mégsem csavarodtam fel semmire.
Még valami, ülj bele egy Swiftbe , és rendben lévő E30-ba,menj mindkettővel, utána rájössz hogy nem egy kategória, komfort, teljesítmény, és vezetési élmény szempontjából sem.
Ennek nyilván az az ára hogy több a súlyadó és a biztosítás, viszont szerintem megéri.
Nagyságrendileg ugyanaz az összeg, és mielőtt jönne az hogy BMW fan vagyok ugyanezt mondanám ha egy 80as Audiról lenne szó.
Kétlem, hogy ennyiért jó 325i-t kapni, azok már ennek ötszöröséért mennek. Ha viszont valami balek tényleg ennyiért adja, és tényleg vállalható állapotú, akkor bűn lenne ott hagyni.
Ha megveszed, bele fogsz szeretni, erre készülj fel. Én az enyémet kölcsönadtam bátyámnak, miközben árultam, mert nekem már megvolt a másik kocsim. Végül ő vette meg, azt mondta hogy neki az az autó kell, pedig csak egy 318i.
Lement most az áruk, 4-500 környékén láttam olyanokat amik tökéletesek (nézegettünk párat, az öcsém is E30-at akar,nem tudom miért :D), 300 környékén meg kisebb de teljesen vállalható hibákkal.
Mondjuk lehet pont kifogtam az ismerősök miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!