Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak E30 as BMW?

Első kocsinak E30 as BMW?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 22:42
1 2 3
 11/22 kiflitolvaj ***** válasza:
Én sem látok a súlyadón kívül más hátrányt. Én egy 1.8-as Hondával járok, az átlagfogyasztásom nekem is 8-8,5 körül van, csak az enyémhez drágább az alkatrész, mondjuk szerencsére nem szokott elromlani:) Szerintem sem gáz megvenni egy e30-at, de érdemes úgy kalkulálni, hogy maradjon még pénz a rendbetételére, utána viszont tökéletes.
2012. jún. 24. 00:30
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok, hogy a kötelezője ugynannyi, mint egy 68 lóerős Swiftnek. A fogyasztása is több. Az alkatrész árakhoz nem értek, de úgy gondolom, az is. És egy 25 éves kocsi sose lesz jó, ha csak nem költ rá egy vagyont. Egyébként is jobb, ha nem vezet ilyen erős kocsit egy fiatal, mert könnyen egy oszlopra csavarodva találja magát.
2012. jún. 24. 00:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Valóban, némileg több, majd kiszámolom. Kb egy tizessel.

Nem egy kategória a Swifttel, nem fair összehasonlítási alap. Jártam anyám Swiftjével, meg a cégessel is, rövid távra jó, de 150km után elültem benne a seggemet.

Az alkatrészárak sem sokkal drágábbak, E30-ban még nincs gy rakat elromló elektronika. Ha meg esetleg elromlik gombokból megcsináltatod vagy veszel bontottat.

Ezt a 25éves kocsi dolgot meg hagyjuk, ha egyszer rendberakod (és TÉNYLEG rendberakod, nem összekókányolod) akkor utána nem lesz vele gond.

A felcsavarodós dologról meg annyit hogy aki f*sz az f*sz, és egy Swifttel is ugyanúgy fel fog csavarodni. Én is 18évesn vettem, egy éves jogsival, aztán mégsem csavarodtam fel semmire.

2012. jún. 24. 00:42
 14/22 kiflitolvaj ***** válasza:
A biztosítás azon múlik, hogy kinek a nevére veszi. Nekem is a mai napig apám és anyám nevén vannak az autók, motorok, pedig 29 vagyok, de így lényegesen olcsóbb. Aki pedig hülye, az egy Suzukival is ki tudja magát nyírni, nem az autó teljesítményén múlik. Én speciel sokkal nagyobb biztonságban érzem magam egy olyan autóban, amivel nem kell fél óra és erős hátszél egy kamion előzéséhez.
2012. jún. 24. 00:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Még valami, ülj bele egy Swiftbe , és rendben lévő E30-ba,menj mindkettővel, utána rájössz hogy nem egy kategória, komfort, teljesítmény, és vezetési élmény szempontjából sem.

Ennek nyilván az az ára hogy több a súlyadó és a biztosítás, viszont szerintem megéri.

Nagyságrendileg ugyanaz az összeg, és mielőtt jönne az hogy BMW fan vagyok ugyanezt mondanám ha egy 80as Audiról lenne szó.

2012. jún. 24. 00:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy egy kategória egy BMW meg egy Swift. Azt viszont mondom, hogy nem vennék 25 éves autót. Se BMW-t, se Mercit, se semmilyet. Nekem ne kelljen azon izgulni, hogy mikor és hol rohad le velem. Te szerelő vagy, mégis fél misit ráköltöttél a tiedre ahhoz, hogy jó legyen. Szerintem aki 200 ezerért akar autót venni, annak nincs több százezer a zsebében javításra.
2012. jún. 24. 01:00
 17/22 kiflitolvaj ***** válasza:
Én azért fel tudnék sorolni néhány olyan régi verdát, amit szívesen megcsinálnék magamnak. Sok mai autónál megbízhatóbbak, manapság annyi cucc tud elromlani és ebből nagyon sok alkatrész horror áron van. Ha a karosszéria és a motor rendbe van téve, akkor nem kell a lerohadástól rettegni. Ellenben egy új Renault-val már jártam úgy, hogy valamelyik jeladó beszart, a computer letiltott és ott álldogáltunk a kocsi mellett, amíg apám oda nem ért (kb. 200 km) a kiolvasóval, hogy törölje a hibát.
2012. jún. 24. 01:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy ennyiért jó 325i-t kapni, azok már ennek ötszöröséért mennek. Ha viszont valami balek tényleg ennyiért adja, és tényleg vállalható állapotú, akkor bűn lenne ott hagyni.

Ha megveszed, bele fogsz szeretni, erre készülj fel. Én az enyémet kölcsönadtam bátyámnak, miközben árultam, mert nekem már megvolt a másik kocsim. Végül ő vette meg, azt mondta hogy neki az az autó kell, pedig csak egy 318i.

2012. jún. 24. 07:59
 19/22 anonim ***** válasza:

Lement most az áruk, 4-500 környékén láttam olyanokat amik tökéletesek (nézegettünk párat, az öcsém is E30-at akar,nem tudom miért :D), 300 környékén meg kisebb de teljesen vállalható hibákkal.

Mondjuk lehet pont kifogtam az ismerősök miatt. :)

2012. jún. 24. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy 200 ezerért jó állapotú 325i-t nem adnak, ennyiért még papír nélküliek is alig szoktak lenni, és gondolo nincs több 100 ezer ft-od utána rendbe tenni, mert kkor nem alegolcsóbb kategóriából néztél volna bömöst, sajnos szerintem ez így van, a 25-ösöket sokra tarják nagyon, 200-ért talán egy normális 318-ast adnak de 25-öst, de mind1 te tudod, nekem is ez volt az álmom pár éve első autónak, de be kellett látnom, hoy annyi pénzért nem adnak olyat, ami nem menthetetlen pénztemető, de ne legyen igazam...
2012. jún. 24. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!