28 éves lánynak milyen kezdő sport motort?
Kizárólag sport motor érdekel. Semmikép sem szeretnék még a kis gixxer vagy ahhoz hasonló teljesítményű motort.
Használt motort szeretnék és nem túl régit, Az Aprilia RS 250 a kedvenc , de az már nem fiatal és sajna elég szervizes..
Várom az ajánlatokat/linkeket Köszi: Noémi
ETZ 250 :)
KAWASAKI ZZR 250 ezek a gépek talán megbízhatróbbak mint a többi,de ha mindegyiket nyelezik az nem hiszem hogy hosszú élettartamot mutat.
KAWASAKI NINJA 250R
HONDA CBR 250R
HONDA NSR 250
YAMAHA FZR 250
igazi sport moci :YAMAHA RD 250 (TD 03 Replica)
Cbr600f kezdő motorként :-)
GRATULÁLOK!!!
"nekem ez a hasalós póz jön be"
a feleségem is ezt a pózt szereti, az előbb mentem vele egy kört! :-)
21:08 -as jól leírta a típusokat, ezek tényleg jók, de nekem nagyon tetszett a honda VTR 250-es
amúgy kezdő sport motor nincs, 100 LE alattit akarsz, olyan meg végképp nincs, a sportmotorok 120 LE körül kezdődnek, és minimum 600 köbcentisek,
amúgy szerintem érdemes lenne megnézned a suzuki bandit-ot az olyan 70 LE körül van, ilyenen már jópár női sofőrt láttam, sportmotoron viszont még egyet sem
meg talán a yamaha fazert az olyan 90-95 LE, ezt biztosan nem fogod soha megunni, mert elegendő bőven a teljesítmény
100 LE alatt - az pont a GSR600: 98 LE... :D
Igaz nem idomos, úgyhogy feleslegesen beszélek. :/
GS500F? Csak azért, mert a kisebbeket hamar ki fogod nőni ha szereted húzni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!