Most csinálom az A kategóriás jogsit, teljesen kezdő vagyok, milyen túra/sport mocit ajánlotok, amivel megtanulok "motorozni"?
Figyelt kérdés
300 ezret szánok rá,50 le-ig max,legyen üzembiztos és tényleg megtanuljam az alapokat nem versenyezni akarok.23 f
köszi
2012. máj. 14. 22:49
1/5 A kérdező kommentje:
suzuki gsf 250/400?
2012. máj. 14. 22:53
2/5 anonim válasza:
sztem első motornak 125ösnél erősebbet ne vegyél, baj lenne a vége...
3/5 kiflitolvaj válasza:
Miért ne vehetne 125-nél nagyobbat? Nekem az első utcai egy FZ6-os Yamaha volt, leginkább túrázni vettem és semmi bajom nem lett vele. 2-3 év alatt beletettem 50 ezer km-t anélkül, hogy egyszer is zakóztam volna. Motorozni 4 évesen kezdtem, de krosszoztam, így amikor az A-t megcsináltam, gyakorlatilag semmilyen tapasztalatom nem volt, mert a krosszmotort teljesen máshogy kell vezetni. Úgyhogy én megvettem a 600-ast és az első utam a HMI-hez vezetett, ahol elvégeztem egy vezetéstechnikai tréninget. Szóval, ha túrázni is szeretnél, én semmiképpen nem ajánlanék túl kicsi gépet. Volt egy srác egyszer, egy Erdélyi túrán, neki egy talán GS (?)500-as Suzukija volt és a szerpentinen nem tudott felmenni a csomagokkal, meg a barátnöjével a háta mögött. Nyilván a gyerek is béna volt, de érdekes volt látni, a mögöttük haladó majdnem elesett miatta.
4/5 anonim válasza:
függ a vérmérséklettől, tehetségedtől stb., azért egy 50 lóerős gép is lehet veszélyes pl egy ktm duke vasgy hasonló..., amugy az előttem szólónak annyit, hogy elég balf*sznak kell lenni hogy ne tudjon felmenni a szerpeninen egy 45 lóerős motorral, egy simson elhiszem h nemmegy fel utassal, de hogy alacsonyabb sebeségi fokozatokban egy gs500-as ne menjen fel hát ezt nemis értem... vagy vmit lehet rosszul értettem
5/5 kiflitolvaj válasza:
A srác kb. 120 kg lehetett, mögötte a kb. 80 kg-os barátnője és a megpakolt dobozok. Egy elég meredek visszafordító kanyarban túlságosan lelassított, szinte megállt és onnan nem tudott felmenni. A csajnak le kellett szállnia, csak úgy sikerült utána. De azt én is írtam, hogy egy "kicsit" béna volt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!