Bmw 316 compact mennyire jo sportolni kezdö szinten?
áááá
Az a kocsi még a forgalomban is elég gyengus, nemhogy versenyezni vele bármilyen szinten.
Nehéz a kasztni (kb 1400kg), kevés a motor nyomatéka, 3500-ig alig van ereje.
Nézz másik vas után, jobban jársz:)
Köszönöm a válaszokat!
Milyen autot ajánlotok akkor? lehetöleg hátsokerekes és az alkatrész ne legyen hozzá tul drága... kezdésnek nem hiszem hogy 328-as bmw vel kéne kezdenem..
esetleg ha ugy csinálnám hogy vennék 316osat és késöbb ha jobban megy akkor motorcsere? 2 vagy 2.5 ös motort bele ?
Nekem Compact-om van.
Az 1.6-tal nem lesz M-es, de cirkálni elég. Meg ha huzatod, így is tartja a tempót egy átlag új autóval.
Mellesleg csak 1140 kg :-)
Ha neten nézel videót, mások is raktak bele 2.8-as motort.
Elfér benne, csak akkor tényleg minden mást cserélni kell.
Forgalomban el lehet vele lenni, de nekem az is nyűglődés volt, mondjuk E34 525i-ről váltottam rá, de 3 hónap alatt meguntam és visszatértem egy E30 325i-hez, de ez nem volt a kérdésben.
Pályára viszont garantáltan kevés, nehéz állandóan optimális fordulaton tartani, nagyon ki kell számolni, az meg kezdőként nem fog menni, egy szenvedés lesz.
Köszönöm a válaszokat még megfontolom.. :)
Tud valaki valamit a "kutyás" vontatásrol? szabályos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!