Felmentem az m1-esre az első benzinkútig majd le is jöttem róla az első kijáratnál és utána vissza a négyesre szintén úgy vitt a gps hogy felmentem az m5 re de azonnal le is hozott róla, számíthatok büntire? Ha igen mennyi? és mikor fog jönni?
Nagyon pontatlan vagy, ráadásul nem értem, hogy lett m1-ből 4-es út, majd abból m5 (kivéve ha sétaautózáson voltál). Végezetül, azt kellene tudni, merre jártál:)
A következő szakaszok ingyenesen használhatók:
Budapest és az M0 autopalya.png autóút csomópontja (5,6-16,3 km) közötti szakasz
Budapest felé a biatorbágyi felhajtó és az M0 autopalya.png autóút csomópontja (17,6-16,3 km) közötti szakasz
Tatabánya óváros és Tata csomópontok (55,5-66,8 km) közötti szakasz
Győrt elkerülő szakaszán a M19 autopalya.png autóút és 85 főút.png főút csomópontja (106,0-129,4 km) közötti szakasz
Mosonmagyaróvárt elkerülő szakaszán a 86 főút.png főút és M15 autopalya.png autóút csomópontja (159,1 – 165,9 km) közötti szakasz
M5: Gyáli lehajtóig ingyenes (ott van az m0 csomópont is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!