Első rutin órán (autóssuli) mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz az első órám,és iszonyúan izgulok.
Már ültem volán mögött de nem a legjobban mentek a dolgok.
Első órán ti mivel kezdtétek?
18L
köszi a választ :)
2011. máj. 23. 18:16
1/15 anonim válasza:
A barinőmet letaperolta az oktató első órán,azt nem mondom mi volt utána,csak a végét,másik oktatóhoz került.
2/15 anonim válasza:
Oktatóm már rögtön a vizsga feladatokkal kezdte volna de mivel nem vezettem még autót ezért az alapoknál kezdtük indulás megállás kanyar stb.. aztán vizsga feladatok és így tovább, óra végén meg járműkezelés elméleti része.
3/15 A kérdező kommentje:
Szuper kezdet :D
Egyáltalán nem ijesztettél meg a szövegeddel,csak mondom :D
Jaj,és ha LEHET normális válaszokat!
2011. máj. 23. 18:26
4/15 A kérdező kommentje:
köszi második :)
2011. máj. 23. 18:26
5/15 anonim válasza:
Nem ijesztésnek szántam,ez igaz volt.Te kérdezted hogy mire számíthatsz.
6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az oktató megkér az egyik kanyarban, hogy most halojl egy kicsit az ölébe!
De te ne fogadj szót!!
7/15 anonim válasza:
Nekem először is bemutatkozott, és azt mondta tegezzem. Aztán beszélt vagy fél órát az autóról, meg hogy mit fogunk csinálni. Első órán még ilyen alapdolgok voltak, elindulás, megállás. 40-ről intenzíven lassítani a vonal előtt, járdaszegély mellett megállni 10cm-re. Azt hiszem ennyi. Lesz szünet is, én addig mindíg cigiztem egyet :) Már most szólók, hogy ilyen jó időben nagyon meleged lesz az aútóban, ha nincs légkondi, ezért olyan rucit vegyél fel, hogy ne nagyon látszodjon! :) (Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg) 18/F
8/15 anonim válasza:
Én már első órán a forgalomban vezettem, pedig akkor vezettem életem ben először. Első 4 órámat forgalomba vezettem, majd utánna rutinpálya.
9/15 anonim válasza:
Hát én ezt nem tartom jóötletnek kedves utolsó válaszoló. Nem hiába van a rutin előbb, főleg ha még életedben nem vezettél. Ott annyi kis rutint megtudsz szerezni, ha nehézkesen is, de legalább haladni tudj a városban. meg parolni meg ilyesmi.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 18/F válaszoló :)
Az öltözködést meg majd igyekszem praktikusan megoldani :)
2011. máj. 23. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!