Miért akarja nehezen venni a tolató sebességet? Egy fiatal autó?
Figyelt kérdés
opel astra classic 2-es autónk van most lesz nem soká 5 éves, és tegnap mikor akartam beállni, akkor harmadszorra vette be a tolató segességet, és mind a háromszor recsegett, a kuplung teljesen be volt nyomva, az autó nem gurult semelyik irányba, és nem akarta bevenni, ma reggel mikor álltam ki a garázsból, akkor mikor beindítottam be akartam tenni tolatóba h beveszi e most könnyen, és most nem recsegett, de fél útig lehetett a váltót elmozdítani! és nem mozdult tovább, ja és tegnap mikor recsegett mikor be akartam tenni tolatóba, akkor nem akarta bevenni, akkor beraktam egyesbe, aztán megint megpróbbáltam tolatóba rakni, és recsegett ugyan úgy, nem tudom mi baja lehet, és elindulásnál is rázza magát elég rendesen, a motor tartó bakok nincsenek elszakadva, kuplung baja is lehet??2012. okt. 15. 17:57
11/12 anonim válasza:
Természetesen nem a kuplung, hanem a váltó kezd el recsegni a kuplung kopása miatt. Bocs!
12/12 anonim válasza:
De ha nem emelne ki a kuplung eléggé, akkor a többi fokozatot is nehezen venné ( annak ellenére, hogy az előre meneti fokozatok szinkronizáltak ). Van nálunk most egy ilyen autó, minden sebességben reccs-ropp még dupla-kuplunggal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!