B125 vagy B és A1 joosítvány? Folytatás..
16 éves vagyok és jövôre mindenképpen meg akarom csinálni az autó jogsit.De az A1, azaz 125 ccm-ig jogosító motorjogsit is(azt már 16-tól lehet).M jogsival már évek óta robogózom és szeretnék hosszab túrákat is tenni, de robogóval ez eléggé lehetetlen, fôleg hogy nem akarok ál 50-essel vagy agyon tuningolt robival csapatni(egyrészt szabálytalan másrészt nem hiába van nagyobb,gyorsabb motorokra más tanfolyam)Úgyhogy a kérdés:A1 jogsi most és jövôre B vagy jövôre B és utána B125.
szerintetek melyik az ésszerûbb ,jobb?
Köszönöm a gyors választ.Az ára miatt én is erre gondoltam. Úgyhogy lehet hogy még egy évig maradok a robogónál.
Még valaki, más vélemény?
Hú, tényleg, elsiklottam afelett, hogy robogózol. Motorozni is meg kéne tanulnod előbb, legalábbis jó lenne gyakorolni egy Simsonon. Én egy haverral tettem le a B125-öt, én 5 éve Simsonozok, ő meg csak előtte próbálta ki 1-2-szer. Míg én simán mentem, neki kellett venni pár pótórát, és nehezebben is boldogult. Egy csomószor lefulladt, meg bizonytalan volt.
Tehát ha nem akarsz az elején "beégni", akkor szerezz valahonnan egy kismotort, akár kölcsönbe is és gyakorolgass vele, legfőképpen az elindulást. Úgy sokkal jobba fog menni a nagyobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!