Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted ez megfelelő autó...

Szerinted ez megfelelő autó egy fiatal számára?

Figyelt kérdés

te vennél ilyet a helyemben, ha fiatalos sportos és egyben elegáns kocsira vágysz?

az ára nem szempont. de automata váltó az zavar.

20F

[link]

2012. márc. 28. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem, ez az autó elvállt, kopaszodó, életközépi válságban szenvedő (40-50-es) férfiaknak készült.
2012. márc. 28. 22:56
 2/18 St.Germain ***** válasza:
53%

Ez baromi jó kérdés :D

Első ránézésre akár alkalmas is lehet, de van itt több bibi is ha jobban megnézed.

Az egyik a 306 Le. Ez nem fiatalnak (20 évesnek) való. Oszd el tízzel, nah kb. az való 20 évesnek. Nem vagyok öreg, 26 éves vagyok mielőtt igazságtalan vádak érnének.

20 évesen egy kisPolák (most vegyük ezt ellenpárnak) ereje bőven elég, azzal is lehet hülyeségeket csinálni, és ráadásul ugyanúgy hátul hajt, farmotoros, 2 ajtós... jobb is, mint ez, hamarabb hajaz egy Porsche-ra :D. És aki egy kisPókkal nem tud hódítani, az ezzel a BMW-vel sem tud igazán.

A hülyeség csinálásából adódik a következő is. Ha téli örömautózás közben árokba csúszol, akkor a bömbiről lekopott festék 3x annyiba kerül mint maga az ellenpélda jármű.

És a 3 kritérium sosem tud együtt járni, mármint a sportos, fiatalos, elegáns. Ez az autó is csak 2-t teljesít a 3-ból.

Szóval én nem vennék a helyedben ilyen autót.

2012. márc. 28. 23:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha a te elvárásaidat kielégíti, illetve tetszik, akkor megfelelő. Ezt neked kell eldöntened.
2012. márc. 28. 23:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Hányszor fogod még megkérdezni? A múltkor még kettőből kellett választanunk, most már csak ez van, de még erre is beszéljünk rá, vagy le róla?

Ha tényleg nem szempont az ára, akkor meg mit vacilálsz? Vedd meg, vagy bármelyiket a több tucat másikból ami hasonló, és esetleg manuális.

2012. márc. 28. 23:26
 5/18 anonim ***** válasza:

Maga a típus igen , fiataloknak készült.Friss jogsisnak nem ajánlanék ekkora motorral hanem a kisebb 250 lóerős dízelt.

Az utolsó válaszolónak tökre nem értem a gondolkodásmódját.Hülyeségeket írsz.Én amikor vezetni tanultam az a kocsi amin tanultam 140 lóerős volt.Amit jelenleg vezetek az pedig 170 lóerős és 20 éves vagyok.Még soha nem büntettek meg és nem volt balesetem pedig sűrűn vezetek.

1x próbáltam vezetni egy régi keleti autót , de nem tudtam vele elindulni.Szóval manapság nagyon előnytelen ha olyan régi autót vesz az ember , hobbi autónak persze jó de rendes használatra nem.A kispolszki és társai nem felelnek meg a mai kor követelményeinek.

2012. márc. 28. 23:26
 6/18 anonim válasza:

Ez egy böhöm nagy autó.

Ami fiatalos és sportos, azok a kisebb méretűek. Ez inkább egy érettebb férfinak való.

2012. márc. 28. 23:31
 7/18 anonim válasza:
Az ilyen kisméretű az, amit sportosnak és fiatalosnak neveznék, mint pl. ez: [link]
2012. márc. 28. 23:35
 8/18 St.Germain ***** válasza:
100%

23:26-nak

Ezt mégis honnan veszed? Miért nem felel meg? Mert neked megadatott, hogy egyből "nyugatival" kezdj? Érdekes módon én is sokat vezetek most is, bár mér nem a te általad lebecsmérelt szoci autóval, de bizony régebben is sokat mentem és akkor muszáj volt "szoc" autóval, abszolút nem volt gond. Máshogy kell vezetni, mert sem szervó, sem abs sem többi 3betűs csoda benne. De ettől nem kell lenézni.

2012. márc. 28. 23:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"1x próbáltam vezetni egy régi keleti autót , de nem tudtam vele elindulni."

mellesleg ez csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, én legalábbis nem reklámoznám, ha már így alakult!

2012. márc. 29. 03:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Jópár ezer km-t levezettem már úgyhogy hidd el nekem, hogy első autónak marhaság ilyen erős autót venni. Friss jogsival az első fára fel fogsz vele csavarodni!!

Vegyél egy Golf-ot vagy astrát vagy focus-t vagy A3-at stb tanulj meg rendesen vezetni, szerezz gyakorlatot és majd utána vegyél erős autót!

Egyébként az automata váltó a legjobb dolog amit valaha autóba szereltek. Nekem is automatám van, nem vennék többé kézi-váltóst.

2012. márc. 29. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!