Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted ez megfelelő autó...

Szerinted ez megfelelő autó egy fiatal számára?

Figyelt kérdés

te vennél ilyet a helyemben, ha fiatalos sportos és egyben elegáns kocsira vágysz?

az ára nem szempont. de automata váltó az zavar.

20F

[link]

2012. márc. 28. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Annak aki nem tud, vagy nem akar váltani, annak biztos jó.

[link] :)

2012. márc. 29. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
A vezetni tudás nem attól függ hogy milyen kocsid van vagy hogy automata vagy manuális váltód van-e benne.Az tud vezetni aki tudja alkalmazni a kreszt és betartja , nem követ el szabálytalanságokat.Az hogy ki hogy vezet független attól hogy milyen a váltója vagy hogy van-e tolató kamera a kocsijában.
2012. márc. 29. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:

" Annak aki nem tud, vagy nem akar váltani, annak biztos jó. "

Majd rájössz, hogy milyen kényelmetlen a manuális váltó amikor araszolsz a dugóban 30 percen keresztül.

1-es--)2-es--)N---)1-es---)2-es---)3-as---)N és így tovább. Egy olyan autóban amiben keményebb a kuplung még a vádlid is begörcsöl!!

2012. márc. 29. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
@12 ki beszélt vezetésről? Az egy összetett dolog, én a váltásról beszéltem :)
2012. márc. 29. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:

@A140L ezt a problémát rendkívül egyszerűen megoldottam. Nem lakom olyan helyen, ahol 30 percig kell a dugóban araszolni.

Ha kénytelen lennék, talán elgondolkodnék valamilyen automatán, de nincs az az Isten, hogy ilyen helyre költözzek, ebből kifolyólag automatát sem vennék soha.

Nekem ne váltogasson helyettem a szgép, meg az ilyen sávtartó meg mindenféle figyelmeztető meg helyettem fékező szarságoktól is kiráz a hideg. Nekem autó kell, a szó klasszikusan vett értelmében, nem egy ilyen robotpilótás űrhajó, mint amiket manapság rá akarnak sózni az emberre :)

2012. márc. 29. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:

"Az tud vezetni aki tudja alkalmazni a kreszt és betartja"

Az amiről te beszélsz az a közlekedés. Vezetni és közlekedni nem ugyanaz! Egy ilyen autóval is elközlekedik bárki, hisz a közlekedés arról szól hogy betartjuk a megadott szabályokat. Azt meg remélem senki nem gondolja hogy azért gyártanak és vásárolnak egyesek ilyen erős autókat hogy 50/90/130-as tempóban menjenek vele...

2012. márc. 29. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Ember,... 1 hét alatt sem tudtad eldönteni, hogy a fater milyen kocsit vegyen neked ??? XD
2012. márc. 29. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem venném meg az előbb leírtak miatt..tapasztalatlan vagy és drága a javítása. Kezd valami gyengébbel ,azzal letolsz 50-100e km-t ,addigra már elkezded érezni...városban a sok lóerő huszárt le lehet nyomni ha ismered a kocsid,hiába gyengébb.. a sok nagy arcú egyenes király kanyarba meghal...mert NEM ISMERI a saját autóját...vagy nem meri megcsinálni ,vagy besokal és eldobja..

Anno ladával kezdtem ,most egy 250+Le-s audim van...se szervó ,se ABS, sportkuplung szerkezet van benne...kemény is...de nem akadok ki a dugóba kerülök...nem rinyálok h. fáj a lábam (mert az ülés állítható ,és akkor átállítom úgy h. kényelmes legyen,csak sok ember erre nem gondol,és csak fekszik az ülésben ,majdnem a hátsó ülés soron van a feje ,utána meg köpköd hogy fáj a lába...akinek ennyi esze van meg is érdemli) .

Automata váltó : Kamionban sűrűn használok ilyet,de sport kocsiba nem vennék semmilyen pénzért...

2012. márc. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!