Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek magamnak...

Milyen autót vegyek magamnak 3-400. 000-ért?

Figyelt kérdés

Megbízható legyen,öten elférjünk benne,benzines és ne legyen undorító formája.

Suzuki kizárva,mert nem szeretnék meghalni egy kis koccanástól!

Valószínűleg többször mennék vele külföldre.

Fiatal vagyok és ez lesz az első autóm!

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 25. 18:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Sajnálattal közlöm, hogy ilyen autó nincs, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel.
2012. aug. 25. 18:28
 2/34 anonim ***** válasza:
Bilibe lóg a kezed :) Álmodozók országa... Nincs lóvé, de pénztárcádhoz való suzuki meg derogál :D Vegyél egy 30éves bmw-t attól leszel vagány.
2012. aug. 25. 18:42
 3/34 anonim ***** válasza:
Sok a kívánság, de kevés a pénz. Vegyél egy Rovert, vagy 124-es Mercedes, Toyota Corolla, Mitsubishi Galant, ezeket nézegesd, de 3-4 százezerből nem igazán futja, még gyűjtened kéne.
2012. aug. 25. 18:42
 4/34 A kérdező kommentje:

Tudtam,hogy az értelmes emberek hamar megtalálják a kérdésem kedves 2.!

Leszólsz anélkül,hogy ismernél! Szerintem egy szóval nem említettem,hogy vagánykodni akarok az autómmal. Az,hogy nem akarok undorító autót az nem azt jelenti,hogy azzal akarok imponálni a lányoknak! Ha neked ahhoz kocsi kell,akkor sajnállak! :)

Egyébként én is nagyon jól tudom,hogy a jelenlegi anyagi helyzetemhez egy Suzuki való,de ahogy már a kérdésben is említettem, az az egy bajom van azzal az autóval,hogy törik akár a ropi! Hiába tudom fillérekből fenntartani és hiába megbízható,csak egyszer kell összekoccannom valami vadbarommal és a legjobb esetben is kuka lesz az autó,ha kicsit szerencsétlenebb vagyok,akkor meghalok vagy lebénulok! Teljesen megéri Suzukit venni...

2012. aug. 25. 18:48
 5/34 A kérdező kommentje:
3. köszönöm az értelmes és hasznos választ!
2012. aug. 25. 18:49
 6/34 anonim ***** válasza:

Szivesen, amúgy például ilyet vennék hasonló pénzügyi helyzettel. [link]

Jó, picit többe kerül, de azért nézd meg. Szép, tiszta, kultúrált és nem is annyira régi. A többi kritériumodnak is megfelel. Az vonóhorog pedig leszerelhető. Továbbá látszik a rendszemtáblán, hogy külföldről behozott, ez megint csak jót jelent, mert nem itt használták és nem is itt kapott szervizt.

2012. aug. 25. 19:09
 7/34 A kérdező kommentje:

tényleg nagyon szép! köszi még egyszer!

bár a régi dízelektől kicsit félek.

2012. aug. 25. 19:15
 8/34 anonim ***** válasza:
Ha karbantartott, akkor nem kell tőlük félni. Nagyon megbízhatóak tudnak lenni és a fogyasztásuk is jobb, mint a benzines társuknak. Hiszen írtad, hogy külföldre járnál vele. Dízel autóval gazdaságosabb az ilyesmi. Vétel előtt egyébként mindenképp vidd el szerelőhöz átvizsgáltatni azért biztos ami biztos.
2012. aug. 25. 19:25
 9/34 A kérdező kommentje:
Az a minimum,mivel én nem igazán értek az autókhoz!
2012. aug. 25. 19:27
 10/34 anonim ***** válasza:
65%
Álomvilágban élsz, egyetlen 3-400 ezres autó sem biztonságosabb a Swiftnél, egyformán szar mind - csak többet fogyasztanak, és kevésbé megbízhatóak.
2012. aug. 25. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!