Milyen autót vegyek magamnak 3-400. 000-ért?
Megbízható legyen,öten elférjünk benne,benzines és ne legyen undorító formája.
Suzuki kizárva,mert nem szeretnék meghalni egy kis koccanástól!
Valószínűleg többször mennék vele külföldre.
Fiatal vagyok és ez lesz az első autóm!
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen Németet! Érdemes körülnézni a dízelek között, de a benzineseket sem vetném el!
75LE és külföldre kevés? ez hogy jött össze igen-igen kedves válaszadó? Ebben a büntetőállamban még a 60LE is elegendő, főleg kezdőnek!
Nekem is 1.6 os astrám van, ráadásul Németországban élek...
130-150 hosszútávon nem probléma az autónak, igaz az emelkedöket nagyon megérzi és nem forogja szét magát a motor, mivel elég hosszú váltó van benne.
Egyszer kipróbáltam, 195 volt a vége.
Nagyon elégedett vagyok vele, mert olcsó, nem eszik sokat, pofon egyszerü szerelni és potom pénzért találok hozzá alkatrészt.
Hát ja büntetőállam. Az én Fasztrám is 60 lovas (1.4/8V) nem eszik sokat (6.5 lityi) és vígan elvagyok vele. Ha bepipulok és odapörkölök neki azért megindul, de nem jellemző hogy bántom, mert húsz éves a "kicsike". Amúgy kombi, 4.3 méter hosszú... Ja és pályán vígan nyomja a 130-as utazót emiatt nem kell aggódni, a lendületből autózást természetesen meg kell tanulni.
Üdv.
A Lada már kapható (kiemelem:) 150.00FT-ért
SŐT INGYEN IS!!!
Ha tényleg egy hiper olcsó autót akarsz vegyél egy LADÁT.
15-ÉR VAGY INGYEN.
Aki 300.000FT-ért ladát vesz (HÁT NEM IS TUDOM)
AM. egész jók.
Üdv:
Hagyjatok már a Ladákkal!
Eszik 10 litert,rohad mindenhol és egyszerűen egy okádék az autó! Rallizni meg télen bohóckodni a Vértesben jó,de nem közlekednék vele közúton.
Én egy F Opel Astrát tartanék reálisnak. Megbízható, nincs velük gond.
350 000ft-ért már elfogadható példányt találsz.
1,6-os benzinmotorral 7-7,5 literrel eljárkál.
Ehhez mit szólsz? Még klíma is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!