Miért van Magyarországon ilyen fajta gyűlölet, és lenézés a Suzukisokkal szemben?
Nem lenézik, hanem irigykednek. Suzukival csak üzemanyag- meg gyertyacserére állsz be műhelybe, ők meg törzsvendégek. Keveset eszik, igénytelen. Egyes típusai még olcsók is.
És jól felszerelt! Pl. index is van benne. :-)
Szerintem azért, mert tucatautó és iszonyatosan semmilyen.
Pl. F Astrából is rengeteg van, az is olcsó, ahhoz is olcsó az alkatrész, mégis, az nem árasztja minden porcikájából a "tesco gazdaságos" fílinget.
# 1-es:
Akkor meg vegyél Ladát... Az még igénytelenebb.
Amúgy nekem nincs különösebb bajom velük, csak a lerobbantabb Suzukisokkal. De ez más márkára is igaz, az ilyen leharcolt verdákat ált igénytelen emberek vezetik, és mindennek nekimennek. (Volt, hogy motoromat fellökte egy rozsdás asta, de nem is állt odémm, ráparkolva otthagyta a kocsit... Látszott a kocsin is a sérülés.) Szóval engem csak ez irritál, hogy egyesek ilyenek, amúgy nem nézem le a Suzukisokat, de másokat se:)
Kedves hosszan nem válaszoló barátom!
A kérdező afelöl érdeklődik, hogy miért nézik le a Suzukit vezető embert, nem azt, hogy az autót mennyire tartjátok jónak. Én nem nézem le a vezetőjét, de az autóval sincs bajom. Tény, baleset esetén egyik sem arról híres, hogy megvédi az utasát. Gyakran vezetek Ignist, de prémium kategóriás autót is. Igaz, nem ugyanazt a kényelmet nyújtja. De sokkal jobban érzem a Suzukiban a többi autós agresszióját velem szemben, mint felsőkategóriásban ülve. Pl. azonos sebességen nem akarnak mindenáron megelőzni egy Tuaregben, mint SX4-ben, vagy Ignisben.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sok igazság van abban, amit leírtatok. A tapasztalatom nekem is az, hogy általában azok hulladékozzák le az autót, akiknek még életükben nem volt semmilyen autójuk. Szerintem a Suzukisok tökéletesen tisztában vannak az autójuk képességeivel, és tudják, hogy hol állnak a közlekedési "piramisban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!