Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt csináljátok, az mit jelent nálatok?
helyes a srác, ezért azt akarjuk, hogy jól nézzünk ki, ezért rendbeszedjük a hajunkat
a srác tényleg helyes, ezért nem bámuljuk feltűnően, mert mi nem vagyunk annyira szépek, és azt hisszük, hogy nem jövünk be neki
kielégítő a válasz? :))))
óóó de ismerős...
Úgy tesznek mintha nem vennének észre, aztán amikor észre se veszem öt méterrel arrébb is rám köszönnek..
nők...
#2-es vagyok.
Szóval nem arról van szó, hogy nem akartok köszönni?
Jó is lenne, ha igaz lenne, csak én ocsmány vagyok fiú létemre szerintem, de a lány az szép volt, még túlzottan is.
Amúgy nem ismerjük egymást, most láttam először a lányt utcán.
Csak furcsa kicsit, mert más lányok bátran néznek maguk elé, vagy észre sem vesznek engem, ez a lány meg, ahogy meglát haját piszkálja már távolról és lehajta a tekintetét, talán olyasmihez hasonlított, mintha zavarban lenne tőlem. Csak azt nem értem, hogy egy ronda fiútól miért jönne zavarba egy szép lány? o.O
azért mert lehet, hogy egyáltalán nem vagy ocsmány, és pont te jössz be neki
küldesz egy képet priviben? (első voltam :) )
csajok!, honnan tudjátok akkor hogy helyes a srác ha nem mertek ránézni?
vagy már messziről megállapítjátok és ahogy közeledik elkezditek a földet nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!