Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt csináljátok, az mit jelent nálatok?
ma 22:22
Nálam úgy volt, hogy már távolabbról meglátott, nem tartott sokáig és egyből elkezdte a haját piszkálni, nem nézett sokáig rám az tuti, de lehet csak nem akarta a rusnya képemet bámulni. :D
22:22 vagyok
ha nekem nem tetszik egy fiú, akkor nem piszkálok semmit, elnézek másfelé, nem a földre
ha a földet nézem, akkor épp szomorú vagyok egy másik fiú miatt :)
Van egy mondás: "Elég, ha a férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél"
Én magam sem vagyok épp egy szívtipró alkat, aztán mégis volt olyan lány aki rám fogta, hogy helyes vagyok :D
Egyébként meg ebből a hajigazgatós dologból én sem azt veszem le, hogy keresztülnézett rajtad. Ha netán legközelebb is összefuttok, figyeld a gesztusait.
Küldesz egy képet priviben? :D
Amúgy igen, mi csak akkor csinálunk így (lányok, bocsi a többesszámért) ha tetszik egy fiú. A lehető legjobb színben akarunk feltűnni. :D Egy picit ducibb vagyok az átlagnál, és amikor szembe jön velem "A Srác" akkor kicsit behúzom a hasam, hajat igazgatok, végignézek magamon, elmegyek egy bolt üvegajtaja előtt, és általában úgy mérem fel, hogy hogyan festek stb.. szóval igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!