Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk fontosnak tartjátok, hogy egy lánynak szép fogai legyenek? Mennyire szempont nálatok? 20l
Előny ha szép a fogad, de az sem lehet mindenkinek tökéletes.Ez olyan mint hogy valakinek modell, normális vagy kövér alkata van, tehát mindenkinek változó.De ha rendszeresen mossa az illető akkor lényegtelen.Szerintem ez nem érvadó a fiúknál, legalábbis nálam nem.
17/F
Mit értünk szép fogak alatt??
1. Fogszabályzóval beszabályozott fogat?
Az lényegtelen, attól még lehet szép a mosolya, elbűvölő az arca, stb.
2. Azt, hogy rendszeresen ápolja?
Az igazán fontos, én rühellem azt, ha egy lánynak sárgák a fogai, vagy hasonló, nagyobb problémák vannak vele... Van lánybarátom aki cigizik, és megvannak sárgulva a fogai... hát neki nem szeretem a mosolyát.
F/17
nálam egy teljesen más szempont van első helyen.
persze nem baj, ha szépek a fogak is.
ha kicsit szabálytalanul állnak az sztem aranyos, ha fogszabit teszel rá még aranyosabb :D van egy kis fétisem, de ha előre áll akkor az általába nem a legjobb.
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!