A vékonyak a legjobbak a világon? Vagy más szempont alapján is szoktatok választani? Na, szóval kinek mi a szép?
Figyelt kérdés
olyan válaszokat várok,hogy mindenki nézzen magába és mondja el őszintén,hgoy neki milyen típusú pasik/csajok jönnek be,nemsak kinézetre hanem úgy összeségben( test,arc,személyiség,jókedv,életvidámság,komolyság, felelötlenség,stb.)2010. dec. 2. 17:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Én voltam vékony (nem girnyó, de azért elég karcsú), azóta kb 10 kilót szedtem fel, és nem, nem vagyok olyan, mint régen. Telt vagyok, nagy cicikkel, fenékkel és széles csípővel, karcsú derékkal, amolyan igazi homokóra alkat. De még senki sem mondta, hogy ne néznék ki jól. Imádom a testem, és szerintem ez a legfontosabb. Ha az önbizalom nincs meg, akkor hiába az S-es méret, csak egy B-kategóriás csaj leszel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a nőiesen vékony lányok a legszebbek. Úgy értem vékony, de van melle és feneke. Pl Inna
3/4 anonim válasza:
hát ha mindenre válaszolnék az nagyon hosszú lenne...
ami nekem tetszik: legyen csípője és kerek popsija, homokóra alkat! a hosszú vékony lábú lányok például nekem nagyon nem tetszenek.
legyen szép hosszú haja! lehetőleg középbarna, esetleg szőke. nagy kék esetleg zöld szem. ovális arc, szép mosoly. és ... és ...
még mielőtt valaki megszólna (elsőre talán túl sok paraméter) ez egy kifejezett típus, csak nagyon ritka :(
4/4 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a vékony lányok, akár a nádszálvékonyak is, de az olyanok, akik szép formás a cicivel meg popsival rendelkeznek, szóval nőiesek a vonalaik. de nem a vékonyságon múlik, a lényeg, hogy arányos legyen az alkat és ne legyen túlsúlyos. de a túl nagy ciciket nem szeretem túlzottan (d kosártól felfelé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!