"Szuper anyukák"! Ti hogy csináljátok, hogy nálatok mindig rend van, tisztaság, meleg étel és a gyerekkel is eleget foglalkoztok?
Én még nem végeztem a vasárnapi ebéddel, még a takarítást se fejeztem be, szerintem már azt nem is fogom mert 1 óra múlva fürdetni kell babácskámat, vasalni se volt időm 2 hete és még sorolhatnám.
arról nem is beszélve, hogy úgy nézek ki mint egy darab sz**, napi 5 perc zuhira van időm altatás előtt :S
Elsőnek: hát ezzel a kedves hozzászólással biztos segítettél, gratulálok.
Kérdezőnek: nekem azt mondta a gyerekorvos még az elején, hogy készüljek fel rá, egy darabig így lesz, és ez normális. Nálunk amíg minden be nem állt - pedig a férjem mindenben segített - nem volt tisztaság, a pici ha aludt, örültem ha én is pihenhettem, nagyon nehezen indult be a tejem stb..... de utána minden kialakult, a baba napirendje, mi beletanultunk az egészbe, és azóta nem nehéz mindent összehangolni, neked is menni fog, türelem.
szia.en nem vagyok szuper anyuka, de eleg jol birom meg.
aludni nem nagyon szoktam....max 4-5 orat.
amikor a lanyom alszik akkor szoktam a hazimunkat megcsinalni.igaz en csak vacsit fozok, mert a ferjem csak ejjel er haza.
Amikor szabadnapos a fejem akkor szoktam vasalni, meg a nagyobb hazimunkakat megoldani (ablakmosas stb).
Gondolom ha a babam mar nagyobb lesz nehezebb is lesz.
De meg ok.Nem tokeletes minden nalunk sem, de azert olyan allapotban van minden, hogy barmikor tudjunk vendeget fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!