Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzni nem tudó anyukák! Hogy...

Főzni nem tudó anyukák! Hogy oldjátok meg, hogy mégis legyen meleg étel az asztalon minden nap?

Figyelt kérdés

Rendelitek? Honnan? Mennyiért?

Sajna nekem nincs időm már főzni is és az anyukámhoz járunk enni, de már szeretnék ezen változtatni

2010. ápr. 30. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Például megtanulhatnál főzni vagy ilyenek!De van ilyen házhoz szállításos ebéd-vacsora-reggeli!Egy főnek kb. 1200 Ft egy napra!Elég jó ételek vannak,olcsó is és nagy adagokat adnak!Próbáld ki!Biztosan van babák részére is!
2010. ápr. 30. 10:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha végigolvastad volna akkor láthattad volna, hogy nincs időm rá. Nem kioktatást várok!
2010. ápr. 30. 11:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja, és a gyerekemnek azért gyorsan összeütök valamit, tehát ez nem gond.
2010. ápr. 30. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Kisfiam elég sokáig csak az üveges bébiételt ette meg, abból is fél üveggel egyszerre, így egy idő után nem láttam értelmét főzni. Párom eszik a munkahelyén főtt ételt, vacsorára már nem kell neki. Így magamnak elkezdtem rendelni, hol Interfood, hol Cityfood, hol Totalfood volt a szállítóm. Jövő héttől a Teletáltól fogok rendelni, mert csak ott van update1 étlap, és most éppen fogyózom.

Kisfiamnak azóta már külön főzök két naponta, de magamnak, egy személyre egyszerűen nem tudok, illetve így nem is kell külön kotyvasztgatni.

2010. ápr. 30. 11:03
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Ja, és 3-4000 Ft-ból megvan az egész heti kajám, és van, hogy még a vacsorám is, annyira nagy adagokat tudnak hozni. Ha minden nap be kellene vásárolnom, akkor sokkal rosszabbul jönnék ki, arról nem is beszélve, hogy állandóan kitalálni valamit....

Ez így sokkal kényelmesebb. Szerintem regisztrálj valahová, minden hétfőn, az első szállítási napon fizetsz, az utána lévő napokon csak ráakasztják a kapunkra a kajámat egy zacsiban. És amiket említettem, tudom ajánlani, mert jól főznek.

2010. ápr. 30. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Én évekig főztem minden nap, nem szerettem... néha nagyon rosszul sült el, nem volt igazán nagy sikerélményem, pedig tanultam főzni anyutól, mamától, és már gyerekeim is voltak. Azért nem haltunk éhen, főleg tésztaféléket, egyszerűbb sülteket, salátákat, főzelékeket, pörköltet főztem. 2 éve viszont az óvoda konyhájáról rendelem az ételt. Változatos, és nekünk megfelel. Azért heti egy-két alkalommal én is főzök valami egyszerűbbet, vagy pl. egy-egy tésztasalátát, pl. kedvencünk a tonhalas, fetasajtos.
2010. ápr. 30. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
szia! én is ilyen gondban vagyok :) nem vagyok amúgy sem nagy háziasszony, de most két kicsim van, nem nagyon marad rá idő. viszont a másfél évesem már nem hajlandó üveges kaját enni (meg nem is jó az már neki), így most miatta főzőcskézek, sokszor vele. muszáj lesz kitalálnom valamit, rendelést pl., mert van, hogy nem készül el az étel időre, mert a kicsi sír, fáj a hasa, vagy más jön közbe... keresem azt a szállítót, ahol viszonylag egészséges ételt lehet venni.
2010. ápr. 30. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Általában egyszerű kajákat főzök, ma pl. csak a tésztát kellett kifőznöm, meg a babakaját feldobnom (alszik), tegnap délután mikor szintén aludt, akkor meg megcsináltam a gombapaprikást. Hétvégén van minőségibb kaja, akkor a férjemé a baba, én pedig főzök. De bizony egyre nehezebb megoldani a többi házimunka mellett.

Kipróbálhatod azt is, hogy főzöl hétvégén még plusz 2 félét és lefagyasztod, így megvan a jövőheti kajád.

2010. ápr. 30. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
nem kioktatását,de miért nincs időd főzni?Egyébként mi az ha nem a gyerek miatt már érdemes lenne megtanulni.Nm tart ám olyan sok ideig.sok,rengeteg egyszerűen elkészíthető étel van,ami gyors is,az idődet se rabolja,és legalább büszke lesz a családod rád.ez sem egy utolsó szempont.
2010. ápr. 30. 11:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Én tudok főzni, de ha visszamegyek dolgozni, akkor a rövid közös délutánokat nem a tűzhely mellett szeretném eltölteni. Szerintem kinézünk egy éttermet a közelben, ahol van jó áron menü, és onnan fogjuk hordani a kaját.

Nem gondolom, hogy ez elítélendő, mindenki arra fordítja a saját idejét, amire akarja.

2010. ápr. 30. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!