Főzni nem tudó anyukák! Hogy oldjátok meg, hogy mégis legyen meleg étel az asztalon minden nap?
Rendelitek? Honnan? Mennyiért?
Sajna nekem nincs időm már főzni is és az anyukámhoz járunk enni, de már szeretnék ezen változtatni
Kisfiam elég sokáig csak az üveges bébiételt ette meg, abból is fél üveggel egyszerre, így egy idő után nem láttam értelmét főzni. Párom eszik a munkahelyén főtt ételt, vacsorára már nem kell neki. Így magamnak elkezdtem rendelni, hol Interfood, hol Cityfood, hol Totalfood volt a szállítóm. Jövő héttől a Teletáltól fogok rendelni, mert csak ott van update1 étlap, és most éppen fogyózom.
Kisfiamnak azóta már külön főzök két naponta, de magamnak, egy személyre egyszerűen nem tudok, illetve így nem is kell külön kotyvasztgatni.
Ja, és 3-4000 Ft-ból megvan az egész heti kajám, és van, hogy még a vacsorám is, annyira nagy adagokat tudnak hozni. Ha minden nap be kellene vásárolnom, akkor sokkal rosszabbul jönnék ki, arról nem is beszélve, hogy állandóan kitalálni valamit....
Ez így sokkal kényelmesebb. Szerintem regisztrálj valahová, minden hétfőn, az első szállítási napon fizetsz, az utána lévő napokon csak ráakasztják a kapunkra a kajámat egy zacsiban. És amiket említettem, tudom ajánlani, mert jól főznek.
Általában egyszerű kajákat főzök, ma pl. csak a tésztát kellett kifőznöm, meg a babakaját feldobnom (alszik), tegnap délután mikor szintén aludt, akkor meg megcsináltam a gombapaprikást. Hétvégén van minőségibb kaja, akkor a férjemé a baba, én pedig főzök. De bizony egyre nehezebb megoldani a többi házimunka mellett.
Kipróbálhatod azt is, hogy főzöl hétvégén még plusz 2 félét és lefagyasztod, így megvan a jövőheti kajád.
Én tudok főzni, de ha visszamegyek dolgozni, akkor a rövid közös délutánokat nem a tűzhely mellett szeretném eltölteni. Szerintem kinézünk egy éttermet a közelben, ahol van jó áron menü, és onnan fogjuk hordani a kaját.
Nem gondolom, hogy ez elítélendő, mindenki arra fordítja a saját idejét, amire akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!