Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is szerettek csak úgy...

Ti is szerettek csak úgy céltalanul autózgatni?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele h van h reggel beülök és csak este szállok ki :D V munka/suli után vezetgetek pár órát, megnyugtat :)
2012. szept. 14. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
Én dolgozok MO-n, átlagos fizetéssel, de szoktam menni céltalanul, ezt inkább úgy fogalmaznám, hogy hobbiautózás. Kicsit értetlenül olvasok pár választ, hogy valaki abszolút 1 km-t nem mer megtenni pluszba stb, az ilyenek ülnek otthon egész nap gondolom, mert így elég sok mindent nem csinálnak gondolom mert hát "felesleges". De azért a napi 2000 ft elmegy cigire... na mindegy.. szóval én dolgozni járok az napi 60 km heti 300 km. Hétvégente néha vidékről be városba vagy boltba stb. Ezenkívűl néha ha tényleg ráérek vagy nincs úgy dolgom akkor elmegyek keresek jó zenét bekapcsolom vagy csak hallgatom a motor hangját és elmegyek valamerre amerre nem vagy csak ritkán jártam, és élmény autózok egy jót, a 20 éves BMW-mel ami hobbi autó és mindennapi autó is egyben, de előtte levő kocsimmal is mentem hobbiból céltalanul, igaz szeretem is a kocsikat meg érdekelnek is műszakilag is. Hát kinek mi, 5-6 éve van jogsim azóta sem untam meg ezt a dolgot és szerintem nem is fogom :D kb 2-3 hetente megyek egy ilyen céltalan kört ez általában 60-80 km országúton.
2019. dec. 28. 01:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!