Ti is szerettek csak úgy céltalanul autózgatni?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele h van h reggel beülök és csak este szállok ki :D V munka/suli után vezetgetek pár órát, megnyugtat :)2012. szept. 14. 15:39
41/71 anonim válasza:
Ezen már kár rágódni. Majd nyáron lesz megint és lehet jogsim. Ez már így veszett.
42/71 Bajer válasza:
Szeretek, de csak brutális terepen. Kis traktorral(diesel) pár éve mentem 10 órán át sáros földutakon. Amúgy nem feltétlenül drága mulatság, nekem 5l gázolajba került és számomra izgalmas. OFF ROAD rules!
44/71 anonim válasza:
Legjobban akkor tudom magam kipihenni meló után ha teszek 1-2 kört a városban, kiszellőztetem a fejem (mondjuk télen inkább nyomatom a fűtést), feltekerem a hangerőt és sz@rok a benzinre, mert ha én nem költöm alkoholra meg cigire a pénzem, akkor legalább az autózás szenvedélyére maradjon :)
45/71 anonim válasza:
Nem mert nincs autóm, és az otthoni autó túl sokat fogyaszt ahhoz hogy csak úgy autózgassak vele.
Ha már elkérem akkor olyan miatt kérem el ami értelmes.
1 óra alatt kb 50km-t teszek meg a városban amire 4 liter benzint simán számolhatok. 4 liter benzin most kb 1600 ft.
Jobban járok ha elmegyek a haverokkal sörözni, kajálni mert bent vagyunk a városban 3 órát és ezalatt kb 3000ft-ot költök.
46/71 anonim válasza:
Te csont el vagy tévedve öreg, de amellett is szemellenzővel élsz hogy véletlen se jusson fény abba a hülye fejedbe.
47/71 anonim válasza:
Nem. Úgyis 200 km-re van a munkahelyem. Ingázok én bőven eleget. A fene akar azon kívül autóba ülni!
48/71 anonim válasza:
én is motorozni szeretek,és közben fényképezni
49/71 anonim válasza:
Motorral detto!
Kocsival csak kicsit van meg így a feeling.
50/71 anonim válasza:
16.32/ "látszik te is csak egy városi".....Aki faluban él, és nincs kaja, valószínű a saját maga szegénye! akkora kertek vannak,2család is megélne belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!