Merre mész mikor céltalanul autózol vagy motorozol?
Figyelt kérdés
Mi dönt hogy merre mész?? Én néha rászállok vmi jó csajra, és követem. Vagy amerre zöld a lámpa.2010. máj. 23. 14:03
1/19 anonim válasza:
Nem csinálok ilyet, mert drága a benzin.
2/19 anonim válasza:
mocival a városban ide oda fel alá, mp3 a fülben..
4/19 anonim válasza:
S Z A R lehet cél nélkül kavarogni. Számomra is ismeretlen dolog ez! És honnan tudod ilyenkor mikor érkezel meg? :)))
5/19 anonim válasza:
Nem szabad megérkezni. A megérkezés a csőd...
6/19 anonim válasza:
Na de ha már itt tartunk mindig úton vagyunk valamerre, tehát mindig kell, hogy meg is érkezzünk valahova. Ha más nem egy benzinkúthoz, hogy aztán jól feltankoljunk...
7/19 anonim válasza:
cél nélkül inkább motorozni szokás, legalábbis felém :D a kocsiba drága lenne a benzin. Amúgy igen, amerre zöld a lámpa, vagy amerre éppen eszembe jut, hogy menni kéne.
8/19 anonim válasza:
Szívesen autóznék céltalanul, de rohadt drága a benzin ilyen mókához...
9/19 anonim válasza:
m0-on az ingyenes szakaszon szoktam néha kőrözni,soroksártól gyálig és vissza,jó kis móka:)
10/19 anonim válasza:
ilyen benzinárak mellett? a csőd felé,hogy ismételjem az egyik válaszolót...
inkább sétálok,az ingyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!