Merre mész mikor céltalanul autózol vagy motorozol?
én is városba mocizok, csak úgy, vagy kimegyek földesútra, és átmegyek a szomszéd faluba, községbe, határba hajtom a mocit, ilyenek.....
eddigi céltalan kóborgás rekordja, 140 km egy délután alatt.....(simsont hajtok szóval ez nagy szám!!!!!!, főleg úttalan utakon...)
Amerre éppen kedvem van :D
De inkább motorral szoktam (Simson) amerre jó az út és jó kanyarok vannak és kicsi forgalom :D
Autóval csak akkor megyek ha célom is van, mert az sokat fogyaszt.
Robogóval szoktam menni néha motorozni céltalanul.
Dolgozni fogok vele járni ha jó idő lesz, úgy legalább hasznos is.
Sokan írják, hogy motorral autóval nem. Hát egy jó sor 6 os e36 bmw-vel mondjuk a hegyekbe elég nagy élmény. De motorral is jó nyilván. Én szoktam motorral is autóval is. Motorral évi kb 3000-4000 km-re jövök ki.
Autót nyilván munkábajárásra használom (ha nincs kedvem buszozni) és néha boltba menni vagy épp ahova kell) Novembertől kb Áprilisig meg a motor pihen ezért ilyenkor autóval megyek néha, van hogy céltalanul csak jó úton ami élvezetes kanyargós vagy csak kevés város/falu van közbe, vagy hegyekbe vagy valami szép városba fagyizni vagy pizzázni egyet. Mindezt a cigi, pia árán amikre nem költök :) meg a spórolás nálam minden máson spórolás van csak a hobbimon nem ami autozás és motorozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!