Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merre mész mikor céltalanul...

Merre mész mikor céltalanul autózol vagy motorozol?

Figyelt kérdés
Mi dönt hogy merre mész?? Én néha rászállok vmi jó csajra, és követem. Vagy amerre zöld a lámpa.
2010. máj. 23. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én is városba mocizok, csak úgy, vagy kimegyek földesútra, és átmegyek a szomszéd faluba, községbe, határba hajtom a mocit, ilyenek.....

eddigi céltalan kóborgás rekordja, 140 km egy délután alatt.....(simsont hajtok szóval ez nagy szám!!!!!!, főleg úttalan utakon...)

2010. máj. 23. 15:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyekre, ahol szép a környezet/városkép, és lehet haladni is. Pl. éjszaka az alsó rakpart Bp.-n, tavasszal és ősszel valamelyik út a Pilisben... Nyáron meg persze Balatonon környékén lehet követni a csajokat:) Télen pedig valami tágas parkoló:D
2010. máj. 23. 15:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Én vidéken lakom,úgyhogy általában elautózok a legközelebbi városba,meg vissza.
2010. máj. 23. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Amerre éppen kedvem van :D

De inkább motorral szoktam (Simson) amerre jó az út és jó kanyarok vannak és kicsi forgalom :D

2010. máj. 23. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
keresek valami elhagyatott helyet, ahol tuti nincsenek zsernyákok és padlógázt neki, vagy ha már úgyis gumit kell nemsokára cserélni akkor szét driftelem
2010. máj. 23. 17:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a jó csaj meg örül neki hogy követed.
2010. máj. 23. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Autóval csak akkor megyek ha célom is van, mert az sokat fogyaszt.

Robogóval szoktam menni néha motorozni céltalanul.

Dolgozni fogok vele járni ha jó idő lesz, úgy legalább hasznos is.

2010. máj. 23. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
motorra pattanok, és fel a Mátrába, ha már itt lakok :) egyik kör a másik után ;) én meg a motoros pasikat követem ha már itt tartunk.. :D
2010. máj. 23. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Sokan írják, hogy motorral autóval nem. Hát egy jó sor 6 os e36 bmw-vel mondjuk a hegyekbe elég nagy élmény. De motorral is jó nyilván. Én szoktam motorral is autóval is. Motorral évi kb 3000-4000 km-re jövök ki.

Autót nyilván munkábajárásra használom (ha nincs kedvem buszozni) és néha boltba menni vagy épp ahova kell) Novembertől kb Áprilisig meg a motor pihen ezért ilyenkor autóval megyek néha, van hogy céltalanul csak jó úton ami élvezetes kanyargós vagy csak kevés város/falu van közbe, vagy hegyekbe vagy valami szép városba fagyizni vagy pizzázni egyet. Mindezt a cigi, pia árán amikre nem költök :) meg a spórolás nálam minden máson spórolás van csak a hobbimon nem ami autozás és motorozás.

2019. dec. 28. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!