Ti is szerettek csak úgy céltalanul autózgatni?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele h van h reggel beülök és csak este szállok ki :D V munka/suli után vezetgetek pár órát, megnyugtat :)2012. szept. 14. 15:39
21/71 A kérdező kommentje:
köszönjük :D
2012. szept. 14. 22:55
22/71 anonim válasza:
23/71 anonim válasza:
ahhoz képest, hopgy mekkora csóróság van, meg munkanélküliség, az emberek 50%-ának van pénze pl. cigarettára, ez azért elég érdekes... mindenre rá lehet fogni hogy drága. ennyi erővel egyél kenyeret, hozzá csapvizet, azt kész. Ne vegyél egy tábla csokit ha megkívántad, mert drága, munka után ne igyál meg két sört, azis 400 ft... minden csak felfogás kérdése...
24/71 anonim válasza:
egyébként a kérdésre is válaszoljak, fiatalabb koromban csináltuk miis, sőt volt nem egyszer hogy a kisvárosban ahol lakom, 80-100 km-t autóztunk egy péntek vagy szombat este alatt... és mindezt pár utcán :D persze ez a szokásos rajolás, versenyzés, csajozás nézelődés kategória volt, akkor jónak tűnt és élveztük, meg sokmindnekinek jobban ment... most már énis drágállom a benzint, és csak úgy céltalanul nem mennék el, kivéve ha van valami úticél is, szétnézünk vhol vagy mozi stb... de néha még belefér egy-két tiszteletkör :D
25/71 anonim válasza:
Imádok autózni, és ha ingyen lenne, tuti egész nap tekeregnék :)
Így azért megválogatom, hogy hova megyek, bár nem kell panaszkodnom, van miből tankolnom, és az autóm is 4,5 literrel eljár. Viszont azt a luxust 20 éves koromra megengedtem magamnak, hogy 20km-re autóval járjak suliba heti 5x, miközben a bérlet 2000Ft lenne. Nálam ez van céltalan autózgatás helyett :)
26/71 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok h 20 évesen kocsival jártam suliba és közel 400km jött ki így az 5 nap alatt de a hétvégén még letekertem pár 100-at :D
2012. szept. 16. 21:38
27/71 anonim válasza:
Egyébként én sem költök cigire, meg egyéb hülyeségekre. Ha csak azt a havi 15 ezret számolom autókázásra, amit egy átlag dohányos elszív, akkor teljesen jó. :)
28/71 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, h én se, csak benzin és kész :D
piára is alig költök, meg ruhára se olyan nagyon sokat, némelyik csaj ismerősömön csak lesek h mennyit vásárolgat össze :D
2012. szept. 16. 23:22
29/71 anonim válasza:
500 km egy vacsora árából? Mennyiért szoktál te vacsorázni?
30/71 anonim válasza:
Valszeg egy 3-4 fős vacsira gondolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!