Jó megjelenésű autót szeretnék venni. Mit ajánlotok?
Van pár kitételem, és persze az ár sem mindegy.
max 10 éves kocsit szeretnék, szóval 2002 től fölfele
CSAK diesel jöhet szóba
maximum amit rászánok 1 milló ft.
BMW kizárva, túl sok parasztnak van már (akinek neminege ne vegye fel)
igazából merci c270 d-n gondolkozom. vagy audi...
tehát jó megjelenésű kocsi kell, tényleg iylan prezstízs autó, felvágós gép..;)
fiatal vagyok 22 éves, és nem akarok már egy g-s astrával, vagy ford mondeoval szaladgálni... (nincs kocsim, ne értsétek félre, e nem akarok átlagos kocsit)
jah nemfeltétlen kell magyar autó, külföldről tervezem am is a behozatalt.
benzines kocsit nemakarok köszi...:)
msot a 156 os alfák angyon megfogtak a 2003 tól amik vnanak az ujjabb kasztnisok.::D
a faceliftes 156-hoz viszont kevés lesz az 1 millió, csapj hozzá még 200 ezret:)
Ha jó állapotút veszel és rendesen karbantartod akkor egyáltalán nem egy megbízhatatlan autó.
Tök jó, hogy kell egy felvágós gép 1 miskából, ami dízel. De kérdem én, mi lesz a szervizzel? Mert ha egy CDI merciben elpusztul a részecskeszűrő, akkor az mindjárt ~ 300 000ről indul. Ilyen árban a dízelek mind minimum 300k km-t futottak. Nem sok, bevállalsz egy ilyen Audit, aztán vezérlés, porlasztócsúcs,olaj, szűrők gumiztatás fél milla ( ha meg már PD akkor ajjajj..)
1 milláért az ilyen felső közép kategóriás prémium autókból csak a nagyon lelakott, törött sz@rokat lehet megkapni. Hát akkor inkább már egy 1.4/1.6 G Astra vagy Mondeo MKIII. Azokkal is lehet szopni, de nem ekkorát.
a fenntartás legyen az én bajom, de hogy nemlesz mondeóm, meg astrám főleg benzines azisbiztos!
vegyél, hajtsad, bátran, de nekem nemkell!!!!!!
akkor ink téll gyűjtök még, addig meg járok simsonnal, gyalog, meg biciklivel...
"vegyél, hajtsad, bátran, de nekem nemkell!!!!!! "
Nem veszek, nekem megfelel az S80-as Volvom :)
" épp ezért írtam hogy egy millio, mert tudom az akkor egymilio 3 ba áll meg mindennel, névre írás stb szerviízel együtt"
Ezt nem értem. Veszel valami szecskát 1 gurigáért, átírás biztosítás bla bla legyen 150 000, közel két milliót meg elköltesz szervizre? Ennyi erővel vehetnél drágábban is, de a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!