Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó autó az Audi...

Szerintetek jó autó az Audi A4 B5?

Figyelt kérdés
A véleményekre lennék kiváncsi.

2012. júl. 24. 17:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek az utolsóval tényleg nagyon stabil autó az A4, sokat ültem már ilyenben és vezettem is. Amúgy most semmilyen autóm sincs :S
2012. júl. 26. 12:26
 12/18 Mahoni válasza:

Attól függ milyen szemszögből nézzük. Nekem B5-öm van 1.9TDI 1Z motorkód (90LE)

Teljesítmény: bőven elég

Átlag fogyasztás: vegyesbe 6Liter, csak város 6,2 csak országút 4,7LITER!!!!

Felső középkategóriás autóról van szó tehát aki Fos astrákkal meg SWIFT-ekkel hasonlítgatja az előbb nézze meg az autót mert gőze sincs arról hogy miről is van itt most szó... Útfekvése jobb mint A6-nak, már csak azért is mert könyebb illetve a futóműben nem sok a fejlesztésbeli eltérés, Kezelhetőség, hát én 10cm-es friss hóban 1szezonos Michelin téli gumikkal is 90-100-al elutazgattam, illetve előztem, minden apró kormánymozdulatra reagál, jól érezhető, súlyelosztása páratlan szerintem. Nem billeg nem imbolyog az úton...

Kényelem, ha 170cm-nél nagyobbak ülnek elöl hátul kicsit szűkös a hely (legalábbis szedánban) Csomagtere enyhén fogalmazva hatalmas, illetve vannak itt is olyan típusok amiknek a hátsó üléseit ledöntve még nagyobbá varázsolható... Kényelmesen lehet aludni ha a hátsó ülést ledöntve megágyazunk és a lábunk a csomagtérbe nyúlik ;) na jó ezt nem próbáltam még ki de ami késik nem múlik.

Szervíz igény: MINDEN AUTÓ SZERVÍZT IGÉNYEL!!!! Ez meg olyan pont hogy nem szabad elhanyagolni. Viszont ha jó helyről és minőségi cuccokkal látjuk el meghálálja. én 4000km-ert mentem nyikorgó szervószíjjal mire elszakadt (3200Ft-os szíjról van szó ami utólag kiderült)

Nem hagyott ott sehol, ha bevan állitva nem füstöl nem zörög nem kopog csak megy és teszi a dolgát. 8000km-ként cserélek olajat elvégre 17éves autóról van szó (enyém 95') 10W 40 MOBIL 2000 DIESEL olaj + MANN szűrő 10.200FT

Ha kell egy kis ízelítő az enyém 17év és több mint 340.000 km után így néz ki (a műszeregység 1x cserés volt mert nem mértek a mutatók)

Hozzáteszem: NEM FÜSTÖL, NEM KOPOG, NEM ZÖRÖG, NEM CSATTOG!!! vannak esztétikai hibái de amerre járok mindenhol megnézik...

Csak jót tudok mondani róla, nem unalmas, nem egyszerű hétköznapi bevásárlós autó, ez egy AUDI!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NZ-n9SrMmro

2012. dec. 24. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:
ez igaz, de az A4 az középkategória (prémiumközép). Az A6-ost hívják felsőközép kategóriának, az A8 meg a felső/luxus kategória
2012. dec. 25. 19:09
 14/18 T5- ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az

A3->közép kategória

A4->felső-közép kategória

A6->felső kategória

A8->nagy kategóriás luxusautó

2012. dec. 26. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
pedig nem, az A3 az akkora mint a golf, sőt ugyanarra a padlólemezre épül, az a4 középkategóriás autó, mint a mondeo vagy a vectra, csak szokták prémiumközépnek mondani, mivel audi a márkája, és fullosabban felszerelhető mint egy mondeo, és tovább terjed a motorválasztéka is
2012. dec. 26. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
az A3 alsó-közép kategórás autó, ahiogy a golf, a focus, az astra stb... (különbség hogy prémium márka)
2012. dec. 26. 19:49
 17/18 anonim válasza:
Látom itt már megint szakértőkkel van dolgom ....Nekem is egy ilyen Audim van .A kérdezőnek annyi szerencséje volt ,hogy nem írta ki milyen motorral ajánljátok ,mert abból is remek vitákat lehet kelteni .Avant 1.9 PDTDI (131 Le.+chip = 170 Le.).Motorikusan az autó remek !A futómű nem rossz ,a váltóról annyit ,hogy ha chippelik akkor nem árt óvatosnak lenni ,ilyenkor egy picit rángat indulásnál (nem a kettős tömegű lendkerék miatt) .A műanyagokkal és azok piktogram festései erősen kopnak ,kényelmes ülések .Az egyik legnagyobb negatívum ,hogy hátul kevés hely van ,max. gyerekeknek (nem kancelláriai autó) .Ezek a problémák nem arra utalnak ,hogy szar autó ,hanem arra ,hogy még ennyi év után is teljesen jól lehet használni ,de ezekre az apróbb kis hibákra érdemes odafigyelni .Ajánlani tudom !
2016. júl. 6. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyen kommentelőt nem engednék ide, "opel astra g" jólvan h*lyegyerek biztos valami tizenéves aki annyit ért az autókhoz hogy van 4 kereke és gurul. A G astra az egy felturbózott Swift. Nagyon messze áll bármilyen Auditól. A3 asban is ültem már az is sokkal sokkal többet nyújt mint a G astra, annyi extra volt benne ami a G astra felében sincs. Kényelem és úttartásról nem is beszélve. És ez csak egy A3 volt 2001 facelift előtti.
2018. jún. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!