Szerintetek jó autó az Audi A4 B5?
Attól függ milyen szemszögből nézzük. Nekem B5-öm van 1.9TDI 1Z motorkód (90LE)
Teljesítmény: bőven elég
Átlag fogyasztás: vegyesbe 6Liter, csak város 6,2 csak országút 4,7LITER!!!!
Felső középkategóriás autóról van szó tehát aki Fos astrákkal meg SWIFT-ekkel hasonlítgatja az előbb nézze meg az autót mert gőze sincs arról hogy miről is van itt most szó... Útfekvése jobb mint A6-nak, már csak azért is mert könyebb illetve a futóműben nem sok a fejlesztésbeli eltérés, Kezelhetőség, hát én 10cm-es friss hóban 1szezonos Michelin téli gumikkal is 90-100-al elutazgattam, illetve előztem, minden apró kormánymozdulatra reagál, jól érezhető, súlyelosztása páratlan szerintem. Nem billeg nem imbolyog az úton...
Kényelem, ha 170cm-nél nagyobbak ülnek elöl hátul kicsit szűkös a hely (legalábbis szedánban) Csomagtere enyhén fogalmazva hatalmas, illetve vannak itt is olyan típusok amiknek a hátsó üléseit ledöntve még nagyobbá varázsolható... Kényelmesen lehet aludni ha a hátsó ülést ledöntve megágyazunk és a lábunk a csomagtérbe nyúlik ;) na jó ezt nem próbáltam még ki de ami késik nem múlik.
Szervíz igény: MINDEN AUTÓ SZERVÍZT IGÉNYEL!!!! Ez meg olyan pont hogy nem szabad elhanyagolni. Viszont ha jó helyről és minőségi cuccokkal látjuk el meghálálja. én 4000km-ert mentem nyikorgó szervószíjjal mire elszakadt (3200Ft-os szíjról van szó ami utólag kiderült)
Nem hagyott ott sehol, ha bevan állitva nem füstöl nem zörög nem kopog csak megy és teszi a dolgát. 8000km-ként cserélek olajat elvégre 17éves autóról van szó (enyém 95') 10W 40 MOBIL 2000 DIESEL olaj + MANN szűrő 10.200FT
Ha kell egy kis ízelítő az enyém 17év és több mint 340.000 km után így néz ki (a műszeregység 1x cserés volt mert nem mértek a mutatók)
Hozzáteszem: NEM FÜSTÖL, NEM KOPOG, NEM ZÖRÖG, NEM CSATTOG!!! vannak esztétikai hibái de amerre járok mindenhol megnézik...
Csak jót tudok mondani róla, nem unalmas, nem egyszerű hétköznapi bevásárlós autó, ez egy AUDI!!!!
Én úgy tudom, hogy az
A3->közép kategória
A4->felső-közép kategória
A6->felső kategória
A8->nagy kategóriás luxusautó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!