Szerintetek jó autó az Audi A4 B5?
Milyen audi a B5???
Az A4 - ha lehet ilyet mondani az Audi-ra -egy fos. Az egy snassz autó. Kb mint az Opel Astra. A6 és A8 az ami autó.
Régiek közül az audi 90-es és a váltás előtt "A6" 1996
Ezzel az összehasonlítással azt akartam kifejezni, hogy olyan snassz széria autó feelingje van, mint pl egy astra-nak.
23N
Hát 23N püfföghetsz itt, de akkor is hülyeséget mondtál, nehogy te legyél már feléháborodva.
Az F Astra egy alsó középkategóriás autó, a B5-ös Audi meg egy felső közpékategóriás, szóval szerintem köze nincs a két modellnek egymáshoz. Nekem volt ez is meg az is, és osztályokkal jobb az Audi. Úhgyogy ilyet, hogy az egy fos, meg snassz autó ilyet csak az mond aki abszolut fogalmatlan az autókhoz, és nincs viszonyítási alapja, csak a netről összeszedett hülyeségeket, meg mástól hallott baromságokat írkálja ide. Hogy a technikai hátterével tisztába legyél a két autónak, azt nem is várom el, de szerintem kinyílna a szemed, ha egymásmellé állítanám neked a két szóban forgó vasat és megmutogatnék rajta neked "apró" különbségeket. Meg olyan eltérések amiket nem is lász, mert gyártástechnológia szintjén tér el.
A B5 egyébkén szerintem egyáltalán nem rossz autó, kimondottan stabil, és nagyon merev. Méreteihez képest kényelmes is, és strapabíró. Egyébként az utastere jóformán akkora mint egy A6-osnak. '97 utániak meg elgé jól felszereltek, a faceliftesekben pl alap volt a 4 légzsák. Az 1,9-es TDI-k viszonylag jól is mennek, a 90 meg a 110 lovas is. De mindegy, meg lett mondva, egy szar autó, nem sztárolom itt tovább.
Amúgy kíváncsi lennék neked milyen autód van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!