Kova 55 kérdése:
Mit szóltok ehhez az autóhoz? Mazda 6-ot szeretnék venni, dieseleset. Melyik szériát ajánljátok? Tényleg olcsók az alkatrészek hozzá? Jobb autó mint az audi A6-os?
2012. júl. 8. 08:57
2/6 anonim válasza:
2 millió forint nem olyan sok egy autóért, 1. válaszoló.
Másrészt meg miért ne mehetne neki jól?
3/6 anonim válasza:
második válaszoló ebben nem értünk egyet ne ragozzuk tovább
4/6 anonim válasza:
ahelyett hogy itt beszólogatsz másoknak mert 2 milláért venni akar egy autót, úgy hogy nemtudsz semmit az illetőtőről,m inkáb azon agyalnál hogy lehetne neked is ilyen... tipikus magyar vagy ezért utálom ezt az országot... kérdéshez is hozzászólva, az hogy jobb autó, elég tág foalom, de a mazda 6-os nem egy kategória az A6-os audival, hanem a 626-os mazda utódja, és középkategórás kocsi. Alkatrészárak nemhiszem hogy a legolcsóbbak hozzá, viszont ha karban van tartva, akkor keveset kell szervielni, én bátran mernék ilyet autót venni
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
2012. júl. 8. 09:35
6/6 anonim válasza:
/Mbela te ennyire értettlen vagy ? leírtam hogy ne ragozuk erre elkezdesz oltani tudod mit szerintem te vagy tipikus magyar és ha már itt tartunk nem tudhatod hogy én mit engedhetek meg magamnak az más kérdés hogy meg is engedem e magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!