Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi Dízel Mazda 6 milyen...

Régi Dízel Mazda 6 milyen autó? Sokba kerül fenntartani?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyire régi? Kezeld óvatosan a dolgot! Online alkatrészkereskedőknél nézz utána néhány alkatrész árának, pl. toronycsapágy, kerékagycsapágy, lengéscsillapító stb., majd vesd össze egy olcsóbb fenntartású autó áraival (VW, Opel, Skoda stb.). Majd az eredmény tudatában döntsél.

Az én Mazdám '85-ös, és a gatyám ráment, az alkatrészek árai általánosan kb. 4-szerese egy átlag mai autóénak.

Ennek megfelelően, ha korábban sérült gépről van szó, messze kerüld el (mint az enyém).

2012. júl. 3. 09:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat. Nem, olyan régi (2005-ös), csak a régi szóval a típusra akartam utalni.
2012. júl. 3. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy úgy! Gondoltam, hogy nem lehet ősrégi, mert azok 626-osoknak hívták. Ha ilyen új, akkor sajnos nem tudok hozzászólni, előző válaszomat meg semmisnek nyilvánítom.:)
2012. júl. 4. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!