Mazda 2 autóm nem akarja venni a hátramenetet. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Minden sebességfokozat tökéletes, csak a hátramenet nem. Van amikor elsőre jó, de van, hogy sokadjára sem lehet betenni R-be. Kérlek segítsetek! Válaszokat előre is köszönöm2012. júl. 1. 16:17
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg dupla kuplunggal ha még nem tetted, hátha úgy könnyeben veszi.
2/5 anonim válasza:
1. Rosszul van a mechanika (rudazat) beállítva
2. Ki vannak kopva a közvetitő (gumi)elemek
3. Lóg az egész motor-váltó komplexum a megfáradt gumibakokon/felfüggesztésen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen próbáltam dupla kuplunggal, akkor egy kicsit jobb, de messze nem az igazi. Nem tudom, hogy mennyire kopottak az alkatrészek, de hát, csak 5,5 éves az autó 62000 km-rel. Nem hiszem, hogy, ilyen fiatalon, ilyen gondok jelentkeznek. Az "elkopott" alkatrészek cseréje mennyi lenne?
2012. júl. 1. 16:32
4/5 audiofly válasza:
Nekünk a vadonat új autónkon is így van és elmentünk a márkaszervizbe ill. egy sima szervizbe is és azt mondták ,hogy normális dolog, hogy ne tedd be olyan könnyen. Lehetséges ,hogy igazuk volt?
A 2006os Swiftünkök is így volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy normális az, hogy ötödjére/hatodjára tudom betenni R-be, de sajnos most így kell járnom 1 darabig, mert nem lesz pénz megjavítattni.
2012. júl. 1. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!