Az alábbi autók közül melyiket éri meg a legjobban megvenni?
Figyelt kérdés
első autóm lenne, fontos,hogy megbízható és olcsó fenntartású legyen. Melyiket vennétek ti meg?
2012. máj. 24. 14:56
1/11 anonim válasza:
Én a Seatot vagy a Focust venném meg
2/11 anonim válasza:
Ebből a Seat nem kamu első ránézésre. Elsőként a Fókuszt nézetném meg van szerelővel. Ilyen árkategóriájú autóknál az alkatrészárakat érdemes nézni, emiatt a japánokat kidobnám. Az astra egy benzintemető, a Seat vagy a Fóka közt vacilálnék.
3/11 anonim válasza:
Az Astra G nekem is ilyen motor van a kocsiban csak a kaszni nagyobb és szuperül viszi a kocsiit ezt még könnyebben fogja vinni és a fogyasztás sem sok pálya kb 6,5 vegyes 8 körül lesz, ez a moci láncos és nem szíjas ergo jobb mint a többi, szerintem a többi ezzel összehasonlítva csak a port fogja szagolni, és olcsón fenn lehet tartani
6/11 anonim válasza:
úgy látom, nem cm3 szempontból válogatsz.
1000-2200cm3
hmm
8/11 anonim válasza:
Én japán autót vennék, a mazdát vagy a corollát.
9/11 anonim válasza:
Esetleg keress Honda Civic-et, azok nagyon jók!
10/11 anonim válasza:
ha jól látom klima nincs benne.
de hogy megéri-e azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!