Stewi kérdése:
Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nézegettem sok autót már, de nem tudok nagyon dönteni, sajnos anyagi helyzetem max 300 e ft-ig engedné meg a választást. Diesel előnyösebb lenne nekem, mert részemről jobban megérné.
Tegnap este ezt láttam nem tűnik rossznak csak ezt a motort nem ismerem :
Még sok II-es Golfot néztem 1.6GTD .
Hallottam h már 250 e ért lehet kapni normálisat.
Segítsetek légy szíves !
Előre is köszönöm !
2012. júl. 6. 12:53
1/4 anonim válasza:
Futott km: 390.000 km
tovább nem is olvastam
Én inkább egy astrát keresnék
2/4 anonim válasza:
Elég szép audi és legalább nem titkolják el a km futást. Biztos h nincs visszatekerve, mert akkor tuti, hogy nem ennyit hagynának benne, hanem kétszázvalamennyit. Menj el, nézd meg, próbáld ki, illetve vétel előtt vidd el a tulajjal egy szerelőhöz, amit te választasz. Lehetőleg ne a legközelebbit válaszd, addig is próbálod az autót. Ha minden rendben vele ténylegesen, én megvenném, mert ennyiért jobbat nem fogsz találni, az 100%. Max valami vacak kis suzukit, de az meg gondolom nem kell, ha audit nézel :) Azt nem is ajánlanám senkinek.
3/4 anonim válasza:
Azt a 390 000km-t nyugodtan szorozzátok meg 2-vel...
4/4 A kérdező kommentje:
A km-ben én is kételkedem igazából, mert hallottam hogyha olyan helyen használták akkor határt jártak vele ...
Mondjuk az h galvanizálva van a kasztnija az tuti, hogy tovább bírja mint sok még fiatalabb társa is .
Ismerős azt mondta ink. maradjak egy II 1.6 GTD Golf-nál ...
2012. júl. 7. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!