10-11 éves Octavia vagy 7-8 éves 307-es? Melyiket ajánlanátok?
lehet hogy megharagszol, de én már akkor mindenképp az Octaviát választanám, csak nem írtad ki, hogy milyen motorral érdekelne, ha mégsem ragaszkodsz a fentiekhez akkor, ajánlanék egyet az Opel Vectra C GTS-t abból is van 1.6, 1.8 ezek gyengébbek, de jók, a legoptimálisabb 2.2 (láncos motor nem szíjas mint a többi) benzin 7,5 l eszik átlagban, pályán 6,4l fogyasztás, fenntartás és erő szempontjából ez a legjobb, de van még 2.0 turbós 2,8 , 3,2 benzin dízelek 1,9 cdti , 2.2 dti , 2.0 dti , 3.0 cdti aszem ennyi, pl az enyémben bőr, xenon gyári, gyári hifi, lámpamosó, multi kormány , kétzónás digit klíma, tempomat, ülésfűtés, esőszenzor cd rádió, abs, asr, isofix, sport futómű, sport ülés stb. még reggelig lehetne sorolni az extrákat, ezekből is sokféle felszereltség van, de a lényeg olcsón fenntartható, és gyönyörű szép, itt egy teszt:
3. válaszoló: nem először látom, hogy C Vectrát ajánl valakinek. Megértem én, tényleg fontos volt az Opelnek, hogy helyreállítsák a renoméjukat a hulladék G Astra és a szintén szar B vectra után, bele is adtak mindent, és valóban talán minden idők legmegbízhatóbb Opelja lett a C Vectra, de ha valakinek 8 éves Peugeotra vagy 10 éves Skodára van pénze, akkor nem alternatíva.
Továbbá a 7.5-ös vegyes fogyasztást nem hiszem el, vagy maximum akkor, ha mindenhova 90-nel jársz, soha nem fékezel, és mindig a lehető legkisebb fordulaton pörög a motor. Volt szerencsém a 147 lovas 2.2-eshez, városban óvatos lábbal sem állt meg 10 liter alatt az étvágya.
Ha már annyira ajánlgatod, legalább az 1.9 cdti-vel ajánlhatnád, erőben ugyan azt tudja, mint a 2.2, de az tényleg eljár 6.5 literrel. Nem mellesleg a Fiat talán legeltaláltabb dízel motorja, amit valaha is terveztek Giovanniék.
1m ft esetén, ha nagy autó kellene akkor a 607 -est néztél már sok extra és azt hiszem 3 vagy 4 éve állt le a gyártása, de a formáján nem nagyon változtattak és ott is találhatsz különböző motorúakat, itt egy link:
Mi az, hogy 2-3x drágább fenntartani egy volvot, mint egy peugeotot? MIÉRT? ennyi pénzért amúgy én inkább s40-est néznék, nem rossz kocsik. s80-nak kapcsolatban érdekes módon több rosszat hallottam.
előző: 607-est ajánlani még az ellenségemnek sem nagyon akarok, 2.2 hdi-ben magasnyomású szivattyú a magyar gázolajminőség mellett kb 10 000 kilóméterenként megy el, más motorral meg azért nem is szabad gondolkodni, mert a benzinkúton egy hét múlva már előre köszönnek. mindenhogyan sz*r döntés.
8. vagyok, idéznék a kedves válaszoló által linkelt szövegből:
"Fenntartás
Az első évjáratoknál riasztóan sok probléma volt, ezért nagy rizikóval jár a korai (és a sokat futott) 607-esek megvásárlása. Egyébként átlagos fenntartási költségek."
ennyi pénzért pont korai évjáratot lehet venni, sok kilóméterrel.
mindenki döntse el persze, hogy neki mi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!