Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az ember régebbi autót...

Ha az ember régebbi autót szeretne akkor csak ráfázni fog?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem a régebbi autók jönnek be. A 80 as évek vége 90 esek elejében gyártott autók. Az a régi egyszerűség nem voltr ez a sok elektronika, se az utastérben se a motor alatt.

Majd ha lesz sok pénzem olyan autót szeretnék ami tényleg ilyen régebbi inkább 80 as évek feeling.

Kérdeztem haverokat akik autósok, és mindegyik egy véleményen van: NE!

Nem gyártják már az autót=nem gyártanak hozzá alkatrészt.

Mivl az autók elmúltak 30 évesek így tuti szét vannak hajtva mint állat vagy a garázsban döglöttek be.

És nem véletlen akarják eladni....

Illetve régi autó, könnyebben ellopják mint egy új mostani autó.

Tehát nem éri meg ilyen 80 as évekbeli autót venni mai használatra.

De ha az ember ilyet szeretne, akkor mondjon le róla inkább?

2012. júl. 11. 18:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző is mondta, márka/típusspecifikus. Nekem MX-5-öm van, klubon belül rengeteg a 20 év körüli példány, az enyém még csak 12. Általában véve teljesen problémamentesek, kopó-fogyó cuccokon kívül nem sok minden szokott szétmenni rajtuk. Pedig ez sportkocsi, és a legtöbben úgy is használják. Keresel egy normális állapotút, az még sokáig menni fog, más kérdés, hogy az áruk is ennek megfelelő, 20 éves autóért meg van, aki nem hajlandó 1M körül kiadni.
2012. dec. 19. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Van egy csomó alkatrész még. Megnéztem unixot, csak lengőkarból vagy 10 féle van. A többi alkatrész is hasonlóan alakul, ráadásul sokan árulják ki otthon bontott autóikat fillérekért. Tfh meghúzod a kocsid egész jobb oldalát, kijössz 15 ezerből mindennel együtt. Egy 2000 utáni kocsinál ez szinte esélytelen. Ráadásul drágább a biztosítás, drágább az önkormányzati adó, több célszerszámot találtak ki hozzá és lehet hogy még hozzá nem is annyira megbízható.
2012. dec. 19. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

"hogy sokkal több törődést és pénzt igényel mint pl. egy 5-10 éves autó."

Új H Astát használok. Cégautó, 0 km-rel kaptam. Életében nem ment 130-nál gyorsabban, nem forgott 4000-nél többet. 100.000-nél másfél évesen meghalt a motorja. Egy milla. 120.000-nél, 20 hónapos korában meghalt a computere. Átlag havi 10k-t megyek. Szinte csak pálya. 1.4b, 8 liter/100.

Szerinted????

2013. nov. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!