Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, ha egy magyar...

Miért van az, ha egy magyar ember felhozza Trianont ezen az oldalon akkor mekkora náci meg idióta, h vissza szeretné szerezni a területet?

Figyelt kérdés

Viszont ha zsidókról van szó akkor rögtön ok a tökéletesek meg igazuk van, h harcolnak meg gyilkolnak?

Nem kettős mérce ez?

2012. jún. 4. 08:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy sem náci, sem idióta. Menj, és szerezd vissza! Én drukkolok.
2012. jún. 4. 08:54
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
A zsidók nem tökéletesek, sőt... Ettől még aki szerint van létjogosultsága jelenleg itt Közép-Európában egy háborúnak, az elmebeteg.
2012. jún. 4. 09:06
 3/27 A kérdező kommentje:
Hol vannak a nagy megmondó emberek?
2012. jún. 4. 09:09
 4/27 anonim ***** válasza:
62%

"Miért van az, ha egy magyar ember felhozza Trianont ezen az oldalon akkor mekkora náci meg idióta, h vissza szeretné szerezni a területet?"

Azért, mert azokon a területeken ma már többségben más nemzet él, magyar alig van ott. Ezért.

"Viszont ha zsidókról van szó akkor rögtön ok a tökéletesek meg igazuk van, h harcolnak meg gyilkolnak?"

Nem adok igazat a zsidóknak, de tökéletesen meg tudom őket érteni. Elmebeteg, valláskárosult, fanatikus, önmagukat és ártatlanokat robbantókkal máshogy nem lehet bánni. A szép szó nem használ. Ennek ellenére elítélem a túlkapásaikat, merthogy vannak. De melyik ország hadseregének nincsenek? Ja tudom, a tökéletes turul-szittya seregnek!

2012. jún. 4. 09:11
 5/27 bumbi02 ***** válasza:
77%

Ki számít nagy megmondó embernek?

Ettől náci nem leszel, csak idióta, ha komolyan is gondolod hogy vissza kell azokat a területeket szereznünk, ahol összesen él 1,5 millió magyar, meg kb 15-20 millió román-szlovák-horvát-szerb-ruszin-szlovén-osztrák....

2012. jún. 4. 09:37
 6/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem az a magyar,aki erről álmodozik! Ezeket a területeket nem lehet és már nem is lenne értelme visszaszerezni.

A zsidókkal pedig mi bajod? Nem minden zsidó gazember. Magyarok között is van éppen elég.

Akik harcolnak és gyilkolnak,azok nem tökéletesek. De nemcsak a szidók harcolnak,hanem pár éve még a szerbek is.

2012. jún. 4. 09:57
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Valoszínű nem olvasol GYK-t mert amit írsz az úgy nem igaz ahogy van!

De a kérdésedben van a magyarázat is!

Nálunk a hozzád hasonló zsidózók kisajátították Trianont és a normális emberek emiatt távolodtak el tőle!

Most őszintén! Egyetlen kérdésben összemostad a Trianonos és zsidó kérdést!!!!!!!!!

Kedves nacionalisták, szélsőjobbosok stb!

Az emberek nagy része amennyi szimpátiát érez/érzett Trianon miatt azt szép lassan sikerül kiölnötök belőlük/belőlünk!

Olyan lesz lassan ez is mint a focimeccsek! Már egyre kevésbé van kedvünk kimenni mert ami ott folyik az botrány!

Mert én CSAK(!!) Trianonért még felvonulnék! De azért hogy az ott zsidózó, cigányozó, mocskos EU-zó, zászlóégető tömeggel egybemossanak, azért nem!!

Máshol is leírtam! Szívesen tennék azért hogy a határon túli magyarok nagyobb önállóságot kapjanak de tudom hogy visszacsatolásért kár harcolni! És ahhoz sem adom a nevem hogy "a zsidók összeesküdtek hogy elfoglalják Magyarországot és ezért volt Trianon" meg hasonló hül.eségekhez!

Szóval IGEN! A legtöbb ember aki ezen az oldalon felhozza Trianon az mellette keményen rasszista, antiszemita, EU-ellenes, liberális és baloldal-ellenes és úgy összességében a világ 90%-át utálja... Na meg a magyarok 60-70%-át is...

2012. jún. 4. 10:11
 8/27 anonim ***** válasza:
23%

A legtöbb magyar visszaszerezné azokat a területeket de sajnos nem tudjuk.Nincs annyi pénze az államnak hogy visszavegye.Arra sincs pénze hogy zsoldosokat vegyek és visszafoglalja.

Ha meg szövetkezünk valami nagyhatalommal annak később meginnánk a levét.

2012. jún. 4. 10:16
 9/27 A kérdező kommentje:

Ööö hol írtam én ilyet, h vissza akarom szerezni?

Másik.

Nem lehet másképp bánni xy népcsoporttal, mert nem értenek a szóból...

Akkor ugye az se zavar, ha a cigányokat gyilkolják igaz?

Mert ok se értenek a szép szóból, vagy az megint más?

Mielőtt menne a félrebeszéd, én csak kérdezek és nem foglalok állást:)

2012. jún. 4. 10:25
 10/27 anonim ***** válasza:
75%
Lehet Trianonról beszélni, miért is ne? Egy létező dolog, a nemzetünk sorsát alapvetően befolyásoló esemény. Visszafoglalni az elvett területeket teljesen értelmetlen. Sem a hadseregünk nem lenne erre képes, sem a nemzetközi jog nem engedné, sem az ott lakó népek nem engednék, iszonyú konfliktusba keverednénk ezzel a kísérlettel és semmi hasznunk nem lenne ebből. Ha minden ország elkezdené Európában visszakövetelni egykori területeit, egy undorító európai háború keletkezne, tömegsírokkal, árvákkal, a roncs gazdaságok még jobban kivéreznének, rongyos emberek ennének döglött lovakat az árokparton, szóval, miért is kellene ezt az egészet állandóan feszegetni?
2012. jún. 4. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!