Miért van az, ha egy magyar ember felhozza Trianont ezen az oldalon akkor mekkora náci meg idióta, h vissza szeretné szerezni a területet?
Viszont ha zsidókról van szó akkor rögtön ok a tökéletesek meg igazuk van, h harcolnak meg gyilkolnak?
Nem kettős mérce ez?
"Miért van az, ha egy magyar ember felhozza Trianont ezen az oldalon akkor mekkora náci meg idióta, h vissza szeretné szerezni a területet?"
Azért, mert azokon a területeken ma már többségben más nemzet él, magyar alig van ott. Ezért.
"Viszont ha zsidókról van szó akkor rögtön ok a tökéletesek meg igazuk van, h harcolnak meg gyilkolnak?"
Nem adok igazat a zsidóknak, de tökéletesen meg tudom őket érteni. Elmebeteg, valláskárosult, fanatikus, önmagukat és ártatlanokat robbantókkal máshogy nem lehet bánni. A szép szó nem használ. Ennek ellenére elítélem a túlkapásaikat, merthogy vannak. De melyik ország hadseregének nincsenek? Ja tudom, a tökéletes turul-szittya seregnek!
Ki számít nagy megmondó embernek?
Ettől náci nem leszel, csak idióta, ha komolyan is gondolod hogy vissza kell azokat a területeket szereznünk, ahol összesen él 1,5 millió magyar, meg kb 15-20 millió román-szlovák-horvát-szerb-ruszin-szlovén-osztrák....
Nem az a magyar,aki erről álmodozik! Ezeket a területeket nem lehet és már nem is lenne értelme visszaszerezni.
A zsidókkal pedig mi bajod? Nem minden zsidó gazember. Magyarok között is van éppen elég.
Akik harcolnak és gyilkolnak,azok nem tökéletesek. De nemcsak a szidók harcolnak,hanem pár éve még a szerbek is.
Kedves kérdező!
Valoszínű nem olvasol GYK-t mert amit írsz az úgy nem igaz ahogy van!
De a kérdésedben van a magyarázat is!
Nálunk a hozzád hasonló zsidózók kisajátították Trianont és a normális emberek emiatt távolodtak el tőle!
Most őszintén! Egyetlen kérdésben összemostad a Trianonos és zsidó kérdést!!!!!!!!!
Kedves nacionalisták, szélsőjobbosok stb!
Az emberek nagy része amennyi szimpátiát érez/érzett Trianon miatt azt szép lassan sikerül kiölnötök belőlük/belőlünk!
Olyan lesz lassan ez is mint a focimeccsek! Már egyre kevésbé van kedvünk kimenni mert ami ott folyik az botrány!
Mert én CSAK(!!) Trianonért még felvonulnék! De azért hogy az ott zsidózó, cigányozó, mocskos EU-zó, zászlóégető tömeggel egybemossanak, azért nem!!
Máshol is leírtam! Szívesen tennék azért hogy a határon túli magyarok nagyobb önállóságot kapjanak de tudom hogy visszacsatolásért kár harcolni! És ahhoz sem adom a nevem hogy "a zsidók összeesküdtek hogy elfoglalják Magyarországot és ezért volt Trianon" meg hasonló hül.eségekhez!
Szóval IGEN! A legtöbb ember aki ezen az oldalon felhozza Trianon az mellette keményen rasszista, antiszemita, EU-ellenes, liberális és baloldal-ellenes és úgy összességében a világ 90%-át utálja... Na meg a magyarok 60-70%-át is...
A legtöbb magyar visszaszerezné azokat a területeket de sajnos nem tudjuk.Nincs annyi pénze az államnak hogy visszavegye.Arra sincs pénze hogy zsoldosokat vegyek és visszafoglalja.
Ha meg szövetkezünk valami nagyhatalommal annak később meginnánk a levét.
Ööö hol írtam én ilyet, h vissza akarom szerezni?
Másik.
Nem lehet másképp bánni xy népcsoporttal, mert nem értenek a szóból...
Akkor ugye az se zavar, ha a cigányokat gyilkolják igaz?
Mert ok se értenek a szép szóból, vagy az megint más?
Mielőtt menne a félrebeszéd, én csak kérdezek és nem foglalok állást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!