Nem létezik olyan, hogy megválaszthatja az ember, milyen TV csatornát szeretne nézni?
Nálunk nincs, külföldön van.
Gyanítom, ha nálunk mondjuk egy húszas csomag saját válogatásban dupla annyiba kerülne, mint a szolgáltató által összeállított csomag.
De a kérdés nem ez. A kérdező (és én is) azt szeretné, ha mondjuk egy ötvenes kínálatból össze lehetne válogatni azt, ami érdekel. Az én előfizetésemben pl. van tíz ismeretterjesztő csatorna, de ebből hármat soha nem nézek. És ha csak egy érdekelne?
Én a zenecsatornákat egyáltalán nem nézem. Egyiket sem. De fizetek érte. Nem nézem a sportadókat sem, nagyon ritkán az Eurosportot. De még másik háromért is fizetek. Filmcsatornából is legfeljebb egy érdekelne, több nem.
A tematikus csatornacsomag így megint csak kényszer.
Nem hinném, hogy ez a jelformán múlna.
Több országban ezt már régen megoldották, amikor a digitális még nem is létezett. Az előfizetés a nézett csatornán eltöltött percek alapján ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!