Mi ez a baromi sok fekvőrendőr az Arena plázában? Titeket is idegesít?
Figyelt kérdés
A napokban rengeteg új fekvőrendőr került az Arena pláza parkolójába. Az 1-es szinten DUPLA fekvőrendőrök, kb negyed méterre egymástól 2, de tettek a parkolókhoz, ahol be kell hajtani, de még a parkolóhelyekhez is, ahol vonal választja el, még azt is teli fekvőrendőrözték. Mi ez a baromság??? Titeket is idegesit? És baromi magas. Sportautóval egyszerűen iszonyatos rajtuk átmenni, tök könnyen leér az alja. Mi a francot képzelnek ezek?2012. júl. 2. 01:56
1/12 A kérdező kommentje:
Szóval mi a franc ez az egész? Mi indokolja? Volt ott valami baleset, vagy mi?
2012. júl. 2. 02:05
2/12 anonim válasza:
1.Azért vannak hogy ne menj gyorsan mert akár baleset veszélyes is lehet
2.Fiu agy Lány vagy?:D
3/12 A kérdező kommentje:
Mint irtam most a napokban került oda töménytelen mennyiségű fekvőrendőr. És baromi magasak. Azelőtt sem száguldozott ott senki, nem értem mi értelme ennek.
22/F
2012. júl. 2. 02:37
4/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul pont a parkolóhelyekhez is tettek. Oda miért? H ne lehessen gyorsan be vagy kiállni?
2012. júl. 2. 02:37
5/12 anonim válasza:
szerintem azért mert vannak olyan "barmok"(remélem te nem vagy olyan)akik úgy parkolnak hogy egyszerre 2 parkolósávot is el foglalnak gondolom ezért
6/12 anonim válasza:
"Mi a francot képzelnek ezek?"
Nem vagy köteles bemenni a parkolójukba!
:D
Amúgy tényleg sok volt a barom aki ment mint az ökör!
7/12 A kérdező kommentje:
Ezektől is lehet még két parkolóhelyet foglalni, hisz vizszintesen tették oda őket. AAmúgy a 2. szinten szoktak úgy menni mint az állatok, és oda nem került fekvőrendőr, az bejáratnál, meg a kijáratnál, meg az 1-es szintet tették tele, ahol azelőtt sem ment senki sem gyorsan, mert volt fekvőrendőr. Amúgy nem, nem szoktam gyorsan menni. De ezt akkor is bosszantónak tartom.
2012. júl. 2. 14:41
8/12 A kérdező kommentje:
Na el is vették őket. A bejárattól, meg a kijáratnál is. A P1 szinten méég nem voltam. Biztos mások is panaszkodtak rá. Láttam olyan autót, amelyiknek leszakaft tőle a kipufugója, mert nem minusz 10 km-mel ment át.
2012. júl. 9. 14:46
9/12 anonim válasza:
A P1-es szint még mindig tele van ezekkel és egyszerűen tűrhetetlen! Egy parkólóban szerintem amúgy se szokott senki, vagy legalábbis a legtöbben gyorsan hajtani, na meg az előző kisebb méretű fekvőrendőrőknél is mindenki lassított, nem értem mi értelme van ennek, meg főleg ennyi... az autónk alját már kb. szétszedte ez a sok xar... gratulálok annak az okosnak aki kitalálta ezt. El se merem képzelni, mi lenne, ha egy még jobb alacsony autóval mennék le oda... pff, feljelenteném őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!