Mért mindenki a BMW-re, vagy Audira van ráindulva?
Lassan szinte minden 2. autó ez lesz az utakon. Amikor ott van egy csomó másik jó, ha nem jobb kocsi. Lexus, Mazda, Alfa Romeo, Nissan stb.
Azt külön nem értem amikor valaki egy 20-25 éves romhalmazt vesz meg mert az BMW, az árából kapna egy 6-8 éves autót.
Nem kötekedésből. De azok a régi romhalmazok nagyon megelőzték a korukat. Csak üljél be egy Régi BMW-be vagy Audiba. Sokkal jobb érzés mint a legtöbb mai "tucat" autó. Jelenleg a BMW már ott tart hogy a szélvédőre is ki tudja vetíteni az információkat, folyamatosan pásztázza az állatokat és embereket előtted, és a szélvédőre vetíti ki a figyelmeztető jelzést. Az hogy sávtartórendszer és hasonlók, már minden ilyen kategóriájú autóba alap felszereltség. Biztos vagyok benne hogy az Audi-nak is vannak hasonló dolgait, de azt annyira nem követem. A legtöbb autó mikor fogja ezt elérni? Minimum 5-10 év.
Nekem egy 12 éves BMW-m van, és? Van benne klíma, szervókormány, blokkolásgátló, kipörgésgátló (a tapadás szerint szabályozza a dolgokat), fűthető/felfújható ülések és még baromi sok extra. A menetzajt baromi jól letompítja, autópálya tempónál simán lehet normál hangerővel beszélgetni. Van benne egy 2.0-ás sor 6-os motor, ami tény hogy városban sokat eszik, de lakott területen kívül, és pályán nagyon kedvező a fogyasztása. 1 millió forintért vettem. Két és fél éve van meg és eddig semmi baja nem volt az égadta világon. Ezt a szintet még sok alsóközép-közép kategóriás autó sem érte el a mai napig.
Nem vagyok elfogult BMW párti, félre értés ne essék, de ez tetszett meg nekem.
Ennek ellenére olyan beszólásokat kapok hogy: Ennyire h*lye vagy, hogy egy ilyen autót veszel ennyi pénzért? Mondja ezt olyan aki 4 millióért vett Suzukit, ne adj isten 8 év hitelre.
Egy kicsi gondolkodjál már el rajta, hogy ha olyan sok embernek van ilyen autója, akkor szerintem nem az van hogy mindenki hülye, csak te vagy okos. A Mazdát, az Alfa Romeo-t meg a Nissant meg rohadtul ne keverjük már ide. Egészen más stílusú és kategóriájú autók.
Kissé provokatív a kérdésed!
Miért MINDENKI Audira BMW-re van ráindulva?Nincs mindenki ezen márkákra ráindulva, csak sok kedvelője van eme német presztízs termékeknek.Szerintem mindenkinek van neki tetsző autó,és egyébként is el kéne már azt a szintet érni, hogy ne ez számítson, hogy milyen autóval jársz...a lényeg, hogy egyben,biztonságosan, kényelmesen,gazdaságosan el tudj jutni A-ból B-be. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy számára melyik opció a fontosabb. Személy szerint egy Volvóval járok,mert nekem a biztonság és a kényelem a fontosabb,kevésbé a költséghatékonyság.Azt az embert se nézem le,aki beül egy új sx-es suzukiba 10 év hitel terhét a vállára véve,nyilván ő MÁSHOGY gondolkozik mint én. Nem rosszul,máshogy!!!De valahogy egyet kell értenem több előttem szólóval, hogy egy korosabb Audi, vagy bármilyen más nagykatagóriás autó sokkal nagyobb vezetési komfortot nyújt, mint egy mai,új kisautó.Ízlések és pofonok.U.i.Bármilyen anyagi helyzetben is lennék,inkább választanék egy régebbi nagy autót, mint egy -hasonló árú-fiatalabb kisautót.Ez az én ízlésem :-)
" Azt nézed 20-30 évvel ezelőtt mindemhol Trabik, Ladák, Skodák és Wartburgok voltak." Azt azért tegyük hozzá, hogy ez csak a keleti blokk egy részére volt igaz 20-30 éve. Nyugatabbra ugyanúgy "normális" autók voltak mint most. Ha összevetnéd a nyolcvanas évek eleji akármelyik magyar nagyváros autóparkját egy nyugat német nagyvároséval, hááát...
Ilyet pl nem láttál 30 éve Miskolcon, Kölnben igen ( hány trabi van a képen? ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!