Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért mindenki a BMW-re, vagy...

Mért mindenki a BMW-re, vagy Audira van ráindulva?

Figyelt kérdés

Lassan szinte minden 2. autó ez lesz az utakon. Amikor ott van egy csomó másik jó, ha nem jobb kocsi. Lexus, Mazda, Alfa Romeo, Nissan stb.

Azt külön nem értem amikor valaki egy 20-25 éves romhalmazt vesz meg mert az BMW, az árából kapna egy 6-8 éves autót.

2012. jún. 27. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Egy 20-25 éves BMW-t is többnek értékelek, mint egy mai suzukit, chevroletet, fiatot...
2012. jún. 27. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
igen ez így van, de mint te is irtad: mert az BMW, a fiatalok ezeket a kocsikat(BMW,AUDI) egy szimbolumnak hiszik,hogy ők mennyire menők, meghogy igen ők megengedhetik maguknak, a mai világ sajna ilyen:S
2012. jún. 27. 22:44
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Ez nézőpont kérdése.

1. Hülyegyereknek összejön valamennyi pénze, hogy megvegyen egy szakadt hármast, és széthajtja vagy összetöri.

2. Van aki ezzel szert felvágni, hogy milyen Audija vagy Bömöse van..

3. van aki él-hal a régi modellekért és mondjuk fel van újítva, de nem látszik rajta.

2012. jún. 27. 22:45
 4/18 anonim ***** válasza:
29%

azt benézted h minden második bömbi vagy audi, max ilyen városi parkolóba nézted a "szegény"negyedbe...

azt megint benézted h van náluk jobb, német pontosságnál nincs jobb, még talán ha mercit mondtál volna..., de az is pindurit lejjebb van a minőséglistán.....

2012. jún. 27. 22:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha 10-20 millióm lenne csak kocsira, akkor sem tudnám elkölteni BMW-re vagy Audira. Vennék egy 3.2-es Alfa Romeo Brerat, a többit meg tankolásra meghagynám. :D Itthon azért van annyi, mert csak ez mutatja igazán, hogy te menő vagy és sok a pénzed. Mert mondjuk az IPhone, IPad nem mutatja eléggé, mert azt alsó-közép osztályú ember megveheti 6 éves hűségnyilatkozattal. A ruha se mutatja annyira, mert azt meg hamisítják. Ezért kell egy ilyen autó, mert összetéveszthetetlen leszel az adócsaló naplopó, maffiózókkal. Tudom, nem csak maffiózók, és bűnözők veszik, de ők veszik azért, hogy menőzzenek. Mert vesznek olyanok is, akik márkaszeretetből, vagy azért mert irgalmatlanul tetszik nekik, vagy mert az igényükhöz a legjobban passzol a felszereltség, és legálisan kerestek rá meg annyit. De mikor az aranyláncos csöves cigány asszony az egész szotyizó családjával, akiknek egyiknek sincs meg a 8 általános, elzúz mellettem a matt fekete M3-az BMW-el, az azért gyanús.
2012. jún. 27. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
mert sokak szemében a csak a németek tudnak autót gyártani az összes többi országban csak kerekeket raknak egy fémdobozra. nem érdemes velük vitatkozni Úgysem lehet őket meggyőzni hogy mások is tudnak jó autókat gyártani. azt elismerem hogy pl. az Audi baromi precízen szereli össze az autókat, minden illesztés és varrás mm-re egyforma mindenhol de valahogy engem baromira hidegen hagy hogyha pl. a pohártartó nem hangtalanul nyílik vagy ha tükröt/ülést kézzel kell beállítani nem pedig az érintőképernyőt nyomogatva (mondjuk egy 20 éves autó ezeket nem tudja). engem jobban érdekel hogy az autót milyen vezetni nem pedig hogy hányféle asszisztens segít a vezetésben. azt azért tegyük hozzá hogy egy német motor is be tud állni ha nem törődnek vele és egy olasz/francia is sokáig bírja ha odafigyelnek rá.
2012. jún. 27. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Én élnék halnék egy szép E38-ért. Lesz@rom, hogy épp BMW, az tetszik :)
2012. jún. 27. 23:24
 8/18 anonim ***** válasza:

sokan mondják hogy azért vesznek inkább valami öreg német autót (nem azokra gondolok akik alapból ilyen autót szeretnének) mert az biztonságos.

1997 bmw 3 2 csillagos törésteszt:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=obdtYlqV7VU&feature=player_em..

1997 mercedes c osztály 2 csillag

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=6nXYES5MW88&feature=player_em..

1997 audi a4 3 csillag

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=BZihM38d9b0&feature=player_em..

alig/semmivel sem jobbak mint pl.

Toyota Camry 1998 4 csillag

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=FmfFwBWcQ8I&feature=player_em..

renault laguna 1997 3 csill

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=uNEGe-QgT7s&feature=player_em..

2012. jún. 27. 23:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Én személy szerint, merci párti vagyok (attól függetlenül, hogy még sosem volt nekem) de nem feltétlenül azért vennék audit, bmwt, mercit, mert a luxust tükrözi, persze az sem elhanyagolható. Nekem a német kocsik belső tere tetszik a legjobban. pl az olasz kocsiknak sem a belseje(kör alakú műszerek, szellőző), sem a külseje nem tetszik. A franciáknál még talán akad olyan ami belülről egész jó(607) de kb ennyi. Nem tudom hogy miért, de nekem csak a német belső jön be. (letisztult)
2012. jún. 27. 23:45
 10/18 anonim ***** válasza:
azért mert a BMW tettszik és kész! Én meg azt nem értem, hogy az emberek miért filozofálnak ilyen hülyeségeken, hogy a másik miért vesz BMW-t, nem tök mind1? te vegyél egy 6-8 éves kefires dobozt ha neked az tetszik, énsem szólom le, hogy miért vett egy újabb kisautót valaki, ami pár év alatt sokkal többet veszít még az értékéből... egyébként nemtudom, hogy vezettél-e már régi bmw-t, vagy audi-t, aki konyít valamit a kocsikhoz annak feltűnik, hogy messze job érzés vezetni, mint akármelyik új kisautót, teljesen más feelingje van. Másik meg, hogy attól mert egy bmw, vagy audi 20-25 éves, még nem bittos hogy romhalmaz, igen van sok ilyen, de nem feltétlenül az, személyes véleményem, hogy ha vennék egy 525-ös bmw-t '90-ből 500 ezer ft-ért, és arra ráköltenék még akár 2,5 millát, akkor 3 millábA lenne egy fasza e34-es bmw, ami ugyan nem új modell, de akármikor ilyenbe ülnék, mint egy új renault clioba ennyi pénzért, nem vagyunk egyformák...
2012. jún. 28. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!