Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pesten miért HARCOL mindenki...

Pesten miért HARCOL mindenki az utakon?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy a pestiek ennyire türelmetlenek,agresszívek az utakon?Mintha mindenki az életéért küzdene kint...

Meg ez a kivagyiság is annyira vicces.m

Mindenki 20éves lepukkant autókkal vagy éppen hitelre vett fiatal kocsikkal hősködik,meg erősködik...DE MINEK?

Miért nem lehet csak egyszerüen közlekedni A-ból B-be?

2012. márc. 6. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A járdán is fellökik egymást az emberek, úgyhogy nem csak az autósokkal van baj...
2012. márc. 6. 09:40
 2/14 anonim ***** válasza:
43%
Mert Pesten nagyon nehéz haladni, ettől idegesek lesznek az emberek.
2012. márc. 6. 09:41
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
látomnem voltálmég az olaszoknál,spanyoloknál,portugáloknál,görögöknél, törököknél...na,ott harcolnak. Pesten csak lendületesen vezetnek
2012. márc. 6. 09:42
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Ugyanez van a járdákon, a BKV járatokon.

"Mindenki 20éves lepukkant autókkal vagy éppen hitelre vett fiatal kocsikkal hősködik,meg erősködik."

Miért? Ha zsebből kifizeti a 30 millát akkor hősködhet?

Nem ez itt a lényeg. Tegyük fel én megállok egy gyalogosnak. Mögöttem már nyomják a dudát. Ha beengedek magam elé valakit szintúgy. Ha kiengedem a buszt a megállóból dettó. Ez megtörténik 10 percen belül 5-ször, akkor én is bepöccenek, így türelmetlenebb leszek, aztán ha valaki előttem sza....dik, én is lehet, hogy dudát nyomok, stb. A másik. Sávot váltanék, vagy kanyarodnék, vagy bármi, hosszú perceken keresztűl indexelek, de senki nem enged el (mögöttem már km-es sor) akkor persze, hogy nyomom az autót, meg beerőszakolom magam. Vidéken/egyes külföldi országokban lehet, hogy nincsenek ilyen szituk, így nem válik mindenki harcossá.

2012. márc. 6. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Napi szinten vezetek Budapesten, de én nem érzem úgy, hogy harc lenne. Van sok suttyó persze, de ők is inkább kitűnnek a hülye viselkedésükkel, és nem az az általános. Nagyon ritkán van problémám azzal, hogy nem engednek ki/be, letolnak az útról, stb. Sőt, más városokban sokkal ritkábban tapasztalom azt, hogy megköszönik az autósok, ha valaki lemondott az elsőbbségéről a javukra. Akikkel inkább meggyűlik a bajom mostanában Bp.-n, azok a biciklisek, akik képtelenek megállni a piros lámpánál...
2012. márc. 6. 10:15
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Én úgy vettem észre, gyakoribb amikor lassúak/balf@szkodnak/töketlenkednek, mint amikor "harcolnak" a környezetemben.
2012. márc. 6. 10:36
 7/14 A kérdező kommentje:

A feljebb felsorolt országokban voltam,tudom hogy hogyan vezetnek,mégsem éreztem annyira indulatosnak őket mint itthon a bátor huszárokat pesten.Apropó ha már itt tartunk.Régen még a fénykorban... teljesen lesötétített pápaszemes mercivel jártam,kb akkora volt mint egy kisebb hajó.érdekes hogy akkor SOSEM ugatott senki,SOSEM mutogatott senki,SOSEM mert letolni senki.Otthagytam az éjszakát,lecseréltem a kocsim oszt egyből felbátorodtak az emberek.Mondjuk amikor öten ülünk benne kopaszok,akkor mondjuk kuss van megint...

Erről a lassan menésről csak annyit hogy 50 a megengedett,még a belső sávban is bármilyen hihetetlen.

És ha mégegyszer magyaráz valamelyik,annak a lámpánál kitépem a nyelvét.

2012. márc. 6. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Magyar országon is ez van nem csak Pesten ! Kamionos voltam!
2012. márc. 6. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez megy, meg a bárányfelhők:

[link]

2012. márc. 6. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem csak az utakon van ez, hanem MINDENHOL!

Legutóbb a buszmegállóban "hülye k.vázott" le egy vénasszony (bocs a kifejezésért, de ő az volt), mert az ajtóval szemben 1,5 méterre ott mertem állni babakocsival, és őneki leszállás után arrébb kellett egy fél lépést lépnie, hogy kikerüljön... Köpni-nyelni nem tudtam!

Egyébként pont ezen mentalitás miatt nem vezetek Pesten (ha nem muszáj). Pedig itt szereztem jogsit, és elsőre meglett minden, valahogy mégsem tudom felvenni ezt az erőszakos, én vagyok a király mindenki menjen a sunyiba stílust. Amióta gyerekem van, azóta meg végképp nem szeretek autóba ülni, mert az, hogy én óvatosabban, szabályokat betartva vezetnék sokaknak szúrja a szemét. Gyerekkel a hátam mögött egyáltalán nem hiányzik, hogy a türelmetlen rohanó luxus autós ledudáljon az útról...

2012. márc. 6. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!