Pesten miért HARCOL mindenki az utakon?
Miért van az hogy a pestiek ennyire türelmetlenek,agresszívek az utakon?Mintha mindenki az életéért küzdene kint...
Meg ez a kivagyiság is annyira vicces.m
Mindenki 20éves lepukkant autókkal vagy éppen hitelre vett fiatal kocsikkal hősködik,meg erősködik...DE MINEK?
Miért nem lehet csak egyszerüen közlekedni A-ból B-be?
Rosszul van megtervezve a rendszer.A gyalogosoknak túl sok a joguk.Amikor a zebra első csíkján áll egy vénember és nem mozdul mert állva elaludt és ha rádudálok még én vagyok rossz.
Változtatásokra lenne szükség a zebrán áthaladásnál.A gyökér gyalogos lelép és egyből meg kell állni.Szabályozni kellene valahogyan.
Igen,pont erre gondoltam,amikor írtam a kérdést,mert külföldről jöttem haza.És ott kint olyan jó nyugiba tekergetni a kormányt,ha nem akarok sietni,akkor a külsőben megyek a megengedettel vagy lassabban,senki rám sem bagóziik,max KIKERÜL pofavágás nélkül.Hazaérek,mit látok?A homasita kipufogóvéges,nonfiguratív matricás szuzukis parasztgyerek próbál leszorítani fogcsikorgatva... na gondoltam,de jóó,itthon vagyok!
És aztán ha a szutyukis elmegy,jön a következő majom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!