Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki szidja a suzukit (természetesen az egyes swiftre gondolok)?

Figyelt kérdés
Pedig szerintem jó kis autó.

2012. máj. 31. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azok ugatják le elsősorban,akiknek ilyen olyan oknál fogva megszaladt...

Viszont ezek elfelejtik,hogy nemrég még ők is zsugulikban,meg 120-as skodákban tötyörögtek..

2012. máj. 31. 22:01
 2/13 anonim válasza:
100%

Nem hiszem, hogy mindenki leírná. Sőt én nagyon sok embert ismerek akik megbecsülik, szalonképes állapotban tartják swiftjeiket és nagyon szeretik elég nekik az.

Nekem is az van most már jó pár éve és nagyon szeretem semmi gond vele. Olyanok szidják le akik státusz-szimbólum miatt vesznek jó kocsit. Biztos, hogy szerették, de nekik már jobb van ezért szidják.

2012. máj. 31. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Nagyszüleimnek van egy 14 éves swiftjük és alig van benne kilóméter, vigyáznak rá.

Jó az az autó is, simán elvisz A pontból B pontba és ha kell, lehet vele 120-130-as tempóval is menni...

Persze, kicsit régi és elavult konstrukció, leginkább tényleg olyan szidják, akiknek nem volt, vagy ha volt, akkor olyat műveltek vele, amit nem kellett volna, csak ezt nem ismerik el. (Mondjuk ezerrel pörgették és hamar tönkrement a motor... Persze ilyenkor a kocsi a sz*r rögtön.)

Illetve előző is jól leírta "Olyanok szidják le akik státusz-szimbólum miatt vesznek jó kocsit".

Ebben is van igazság... Aki több millás autót vesz, annak minden más, olcsóbb egyből sz*r és használhatatlan.

2012. máj. 31. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Ácsi! Azért szidjuk mert nem elég biztonságos! És ezt a swift tulajok is elismerik!!! Ennyi! A közlekedés pedig igencsak veszélyes! Nem véd meg téged és a CSALÁDODAT egy balesetnél eléggé, mert pici, rövid, könnyű, gyenge a kasztnija. Ugyanez a baj a matízzal, ticoval és egyéb miniautókkal. Egy 120-as Skoda betonbunker ezekhez képest. És ez NEM PÉNZKÉRDÉS!! Ha kicsivel idősebb de, nagyobb kocsit veszel ugyanannyiért, akkor valszeg nem halsz meg az első balesetben 40-nél. Igen, a nagyobb kocsi többet fogyaszt, több a súlyadó, de legalább biztonságosabb is! A kis swift motorja jó, többi része igénytelen, tehát olcsón fenntartható ezért szeretik sokan. De akinek számít hogy a mai utakon (amikor annyi a barom), legyen körülötte AUTÓ, annak nem jó választás a mini lélekvesztó.

Egy Opeles.

2012. máj. 31. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Ezért kapni fogok elég sok negatívot, DE:

Ugyanúgy alap nélkül szidják az 1-es Swiftet, ahogy a F Astrát (meg a későbbi verziókat is) különösebb ok nélkül dicsőítik... Miért? Csak.

Na meg minden cigány a saját lovát dicséri, csakhogy a közmondásoknál maradjunk...

2012. máj. 31. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Nos valóban, lehet nem a legerősebb.

De erre annyit tudok mondani, hogy oda kell figyelni és elkerülni a baleseteket.

A családban nálunk SENKINEK nem volt még komolyabb gondja, max kisebb koccanások. (Akkor is csak áldozatként...)

Persze valami mindig történhet, de ha odafigyel valaki, akkor nagyon kevés az esélye annak, hogy nagy balesetet szenved. (Igen, engem is törtek majdnem sz*rrá mások, de eddig mindig sikerült elkerülni a bajt...)

Csak erre nem lehet hivatkozni, hogy emiatt sz*r egy autó.

2012. máj. 31. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:
A jómódúak azért, mert ők megengedhetik maguknak, hogy jobb/másabb autót vegyenek. A csórók/irigyek azért mert nekik még erre sem telik. A biztonságról meg csak annyit, hogy, ha ti a 2Tonnás Német csoda autóitokkal egy 30Tonnás kamionnal ütköztök, belőletek sem marad több, mint belőlünk Suzukisokból! ;)
2012. jún. 1. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a Suzukik közül csak a 2003 előttieknek borzalmas a törés biztonsága. Az új Swiftek, SX4, Vitara stb már mind 4-5csillagot kaptak. Attól függetlenül, hogy régi e vagy új a Suzukinak az az előnye megvan, hogy soha a büdös életbe nem fog ott hagyni az út szélén.
2012. jún. 1. 09:01
 9/13 anonim ***** válasza:

A legkevesebb pénzből fenntartható autó.Majdnem egy robogó fenntartási költségével vetekszik.A Magyarok többsége csoró(lakáshitel,alacsony bérek stb....),de kell az autó ilyen-olyan okok miatt.A suzukit pont nekünk talàlták ki.Szinte 0 szerviz költség,igénytelen-megbizható auto.A 85le. 16V változat és a gti 101le. még vezetési élményt is nyújt,alacsony fogyasztás mellett.

Persze,ha picit többet keresnék,nem lenne hitelem nagyobb,biztonságosabb autot vennék, pl.volvot ,de addig marad a kis suzka.

Én szeretem.....

2012. jún. 1. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Te a 2-es Swiftről beszélsz, az Mk1 1983-tól létezett és nagyon zsír gép volt (főleg a GTI).

a 2-es Swift (a magyar) a '80-as évek műszaki színvonalát képviseli. Biztonsága mai szemmel nézve ramaty, de nem sokkal rosszabb egy '80-as években gyártott hasonló kategóriájú autónál. Azért - mint ahogy valaki írta - a Skoda 120-as nem betonbunker hozzá képest, egy mai autó ugyanúgy szétszaggatja azt is (kocka Ladát dettó).

Én személy szerint utáltam vezetni a Swiftet, mert nem jó autó, pedig sok korabeli (és régebbi) autót vezettem már, ami nagyon tetszett. Megbízható és nagyon olcsón fenntartható, de ennyi. Ettől függetlenül nem szidom és nem is nézem le, vannak nála sokkal rosszabb autók is.

2012. jún. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!