Milyen lenne ha egy suzuki swifttel közlekednék egy amerikai úton?
meg a másik:
*freeaway - természetesen FREEWAY. Elgépeltem.
Igen ez a 2 oldalról kamion és előttem is kamion szitu ismerős, én is láttam már ilyet! CA-ban szerintem messze a legkeményebb a rendőri intézkedés a többi államhoz képest! Igen, egyébként vannak SX4-ek leginkább Canadaiak használják, de látni Amerikaiakt is. Talán azért vannak CA-ban távolkeleti kocsik, mert az emberek se echte Amerikaiak. Itt Tennessee-ben az igazi zsíros, gusztustalan amerikai nép él, és legfőképp truck-okkal járnak, ami Magyarországon a platós terepjárónak felel meg, de mondjuk egy Navarra itt a kis pickup:)
Leginkább, Ford F250,F350, Dodga RAM2500-3500, Chevrolett Z71 Silverado, és társaik..
Nem lenne furcsa. En mar semmin nem lepodom meg.
Lattam mar Peugeot 504-et, ami azert furcsa, mert az amcsik utaljak a francia autokat.
Lattam Friscoban 1500-os Ladat, MyLada rendszammal, es lattam Los Angelesben kispolskit.
Suzukibol nagyon sokfele model van az utakon.
Viszont Trabantot meg nem lattam, azzal viszont nem mernek kimenni a batar truck-ok koze de megneznem az autosok arcat, amikor egy elhuz mellettuk :))
Alabama-ban meg van egy csóka, aki orosz teherautókat gyűjt:D Kraz,Zil,ect...
A belinkelt képek, nem a Daytona Beach környékén készültek? A kedvenc helyünk Palm Coast, szilveszterezni is ott voltunk, Flaggler Beach-en, nagyon király, nyugodt kis tengerpart!
A Lada-ra beneveznék, tutira meglesik a népek!:D
Látom azért szép számmal vagyunk itt USA-ból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!