Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen lenne ha egy suzuki...

Milyen lenne ha egy suzuki swifttel közlekednék egy amerikai úton?

Figyelt kérdés
Mennyire néznének furán, ha amerikai utakon meglátnának egy ilyen papírautót mint a suzuki?
2012. jún. 7. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

meg a másik:

*freeaway - természetesen FREEWAY. Elgépeltem.

2012. jún. 8. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen ez a 2 oldalról kamion és előttem is kamion szitu ismerős, én is láttam már ilyet! CA-ban szerintem messze a legkeményebb a rendőri intézkedés a többi államhoz képest! Igen, egyébként vannak SX4-ek leginkább Canadaiak használják, de látni Amerikaiakt is. Talán azért vannak CA-ban távolkeleti kocsik, mert az emberek se echte Amerikaiak. Itt Tennessee-ben az igazi zsíros, gusztustalan amerikai nép él, és legfőképp truck-okkal járnak, ami Magyarországon a platós terepjárónak felel meg, de mondjuk egy Navarra itt a kis pickup:)

Leginkább, Ford F250,F350, Dodga RAM2500-3500, Chevrolett Z71 Silverado, és társaik..

2012. jún. 8. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Itt a kaminos dupla elözés (már csak a befejezett részére tudtam elövenni a gépet ) : [link]

Itt az SX4 : [link]

És az is ijesztö,amikor egy ilyennel száguld el melletted a csóka : [link]

2012. jún. 8. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
vfts lada?
2012. jún. 8. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem lenne furcsa. En mar semmin nem lepodom meg.

Lattam mar Peugeot 504-et, ami azert furcsa, mert az amcsik utaljak a francia autokat.

Lattam Friscoban 1500-os Ladat, MyLada rendszammal, es lattam Los Angelesben kispolskit.

Suzukibol nagyon sokfele model van az utakon.

Viszont Trabantot meg nem lattam, azzal viszont nem mernek kimenni a batar truck-ok koze de megneznem az autosok arcat, amikor egy elhuz mellettuk :))

2012. jún. 8. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Alabama-ban meg van egy csóka, aki orosz teherautókat gyűjt:D Kraz,Zil,ect...

A belinkelt képek, nem a Daytona Beach környékén készültek? A kedvenc helyünk Palm Coast, szilveszterezni is ott voltunk, Flaggler Beach-en, nagyon király, nyugodt kis tengerpart!

A Lada-ra beneveznék, tutira meglesik a népek!:D

Látom azért szép számmal vagyunk itt USA-ból!

2012. jún. 9. 05:14
 17/18 anonim ***** válasza:
De ,irtam is par hozzaszolassal korabban,hogy St.agustinebol mentem Daytona Beachre a kaminonos elozeskor eppen . De a masik ketto mar Orlando kornyeken volt . Egyebkent en nem vagyok kint mar , a fotok tavaly oktoberiek,csak "nyaraltam" Floridaban .
2012. jún. 9. 06:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Nos sikerült csinálnom egy 2000 mérföldes hétvégét és egyik nap elvittem magammal a kamerát is, gondoltam felveszem a kamionokat. nemsokára feltöltöm valahová a videót, ahol nem éppen 55mph-val megy a kamion, pedig rá ez a sebességkorlát vonatkozik:) Suzukit nem fotóztam, pedig megint láttam, de inkább a vezetéssel voltam elfoglalva, mint a fotózással.
2012. jún. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!