Az amerikaiak miért vesznek több japán autót mint amerikait?
Itt most nem az USA autók fikázására vagyok kíváncsi:)
Egyáltalán nem jobbak és nem is olcsóbbak. Ezért nem értem.
Szerintem nem vesznek több japán autót, mert a japán autók is az USÁ - ban készülnek, kifejezetten az ottani piacra (ettől persze még a hasznon nagy része a japán tulajdonosé).
A SUV - ok kategóriájában az USA gyártók vezetnek az eladásokban. A középkategóriás USA autókkal az a baj, hogy nem hatékonyan gyártják őket. Gyakorlatilag azonos autókhoz kismillió motor és alváz társul. Viszont megszüntették az alvázas autók gyártását, amiket más nem gyártott, de a Pontiac megszűnésének sem tudom mi volt az értelme, hiszen mindenhol ismerték a márkát.
egyetlen szo erre a valasz: marketing!!!
Nagyon sok amerikai nem eleg hatarozott, amikor kocsivasarlasra kerul a dolog. A haverom kereskedo. Adott mar el amcsinak ugy Hyundai Sonata-t, hogy a vevo ugy ment be, hogy amerikai SUV-t akar venni...
Sokaig az jarta, hogy az amcsi dogok szarok. Errol az autoszerelo rokonom is gyozkodott. De ez anno volt. A mai gepek szerintem mar nagyon megbizhatoak. Persze nincsenek olyan precizen osszerakva, mint japan tarsaik, ezt illeszteseknel itt-ott latni.
Teny, hogy a statisztika szerint az elso 4 auto a listan japan (Toyota es Honda) es csak az 5 helyen van az elso amcsi auto (Chevy Malibu), de szerintem ez 90%ban attol fugg, hogy melyik gyar kolt tobbet reklamra, ugyanis az atlag amerikai napi 4 es fel orat ul a TV elott, mialatt ugyesen programozzak az agyat a reklamok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!