Ti szeretitek a török sorozatokat? Szerintetek jobbak mint a mexikói, latin amerikaiak? és ha igen, akkor szerintetek miért jobbak vagy rosszabbak?
végülis nem rosszak, de általában szomorú vagy zagyva a végük Pl Ezelben meghaltak, Seherezádéban tök követhetetlen lett a vége (pedig maga a sori mindekettő szuper volt)
el lehet őket nézni, de latin, mexikói vagy amerikai soriknak vidámabb a végük:)
első vagyok
szerintem is eddig a legjobb az ezel volt, az árva angyal meg..háát nagyon elrontották, a végén már csak vánszorgott h legalább az a nyamvadt 194 rész meglegyen
az ezel végén én is bőgtem:)
Én szeretem a török sorozatokat de azért az tényleg kicsit furcsa hogy az Ezelben kb még az operatőr is meghalt a végére. Meg ezek a mély lelki eszmefuttatások is. Viszont a zenéje az mindent visz.
A mexikóiakban meg mindenki mindenkivel összeverekszik, összefekszik, megcsalja, becsapja stb.
Na a kérdésre válaszolva a török egy hajszállal jobb.
Természetesen jobbak az argentín szappanoperáknál. ahol mindig vki álterhes vak és tolószéles.
A török sorozatból én csak az EZEL-t néztem, és az a sorozat bölcsességeivel és fondorlataival annyira magávalragadott. hogy nem vagyok hajlandó már sorozatokat nézni, lentebb alacsonyodni tőle. de van még pár jó sorozat. náluk a média nagyon fejlett lett hírtlen több száz csatorna mind saját sorozattal, és vannak gyöngyszemek:pl szerintem az Ezel a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!