Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van Budapesten olyan hely ahol lehet itt élő vagy itt tanuló mexikoi/latin fiúkkal ismerkedni?
de most komolyan XD
Egyébként merre szoktak salsa bulik lenni? mert nem nagyon járkálok discoba max hajogyárira és ott valahogy nem látom a latinban sem :DDD
Azt a lányt, aki az alapján keres partnert, hogy annak fekete, fehér vagy latin a származása vagy hány piercingje van, nem sokba nézem.
Amúgy tele van külföldiekkel a város és a szórakozóhelyek.
16:19
nem a bőrszín vagy piercingek alapján keresek de mindenkinek van valamilyen esete nekem ők ez nem azt jelenti hogy szőke kék szemű fiuval már nem állok szóba:D szó sincs ilyenről a másik fele pedig hogy nm feltétlen járásra kell gondolni egyéjszakás kalandokban pedig nem vagyok benne...hanem mondjuk barástság vagy valami mért ne lehetne más kultúrából származó embereket is megismerni. Szerintem ettől nem lesz senki kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!