Vettem 1 Dodge Chargert az Ebay-en 2500 dollárért, szeretném felújítani és mindig is szerettem volna ilyen autót, a lényeg milyen lehetőségek vannak Magyarországba hozatni? Kb mennyibe kerül és pontosan milyen cégek foglalkoznak ilyesmivel [1969-es]?
Hajóval, konténerben lehet hazahozni. A nyugati partról kb. $3500 a keleti partról pedig kb. $2500 a hazaszállítás.
Plusz vám (10%).
Plusz ÁFA (27%).
Nem ártott volna a vásárlás előtt ezekről tájékozódni:)
Írd be a Gugliba, hogy "USA autó import" fogsz találni pár céget akik tudnak segíteni.
A szakmám autószerelő 19 év szakmai tapasztalattal.
A külcsín amin dolgozni kell nagyobba...A motorikus állapot tökéletes.Amerikában 1 barátom szintén dolgozik ott és szerinte csak a külcsín ami maradt.
Nekem már csak a szállítás ami kell.
Csak a tengeren kell áthozatni mivel ismerem a Leitner egyik fejét és nem lenne akkora extra full összeg elintézni.
Szia!
Ne foglalkozz,ezzel a sok irigy emberrel.Én itt élek Amerikában,tudom,hogy itt filléres dolog az autó,ami nem roncs is,bár az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nagyon ritka aki kíméli az autóját.Ha bármiben segíthetek írj!
Igaz csak számítástechnikai dolgokat küldök haza,de biztos tudok segíteni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!